Sadržaj

Eukanuba za pse

Prijavite se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Feed Eukanuba poznat i nekad popularne prije nego što zapravo cilj pružiti zdravu hranu, ali budući da su vlasnici tvrtke postao PG u početku, ali onda je kupljeno od strane tvrtke Mars, hrana je postala veliki posao i to vrlo utječe na kvalitetu. Do sada, feedovi marke Eucanuba su širok raspon srednjevjekovnih hrane za životinje.

Mi smo spašavali eukanuba dermatoza. Pas pasmine je kineski crest, i svi su skloni alergijama, tako da na bilo koji način ne možemo naći odgovarajuću hranu. Ta iritacija, onda, crvenilo, i ovdje nedavno i zhiroviki po cijelom tijelu. Eukanub je vrlo brzo pao u ruke, očigledno ništa drukčije, samo miris oštrog, sumnjivog. Ali pas pozitivno reagira na miris. Ja hranim psa tri tjedna, gotovo sve iritacije su prošle, upravo prije nego što se promijenila izgled očiju. No, jedna velika, ali dugo je ta hrana ne može biti, jer se odnosi na liniju liječenja, samo za vrijeme liječenja. Stoga, dok mi stisnem mozak nego hraniti. Najvjerojatnije ću tražiti nešto od eukanuba.

Želim podijeliti recenziju o eukanubu, ona je hranila york. Uzeli smo psa, a potom se ispostavilo da je imalo prekomjerno osjetljiv gastrointestinalni sustav i alergiju na piletinu, kao što su - svrbež i vodene oči. Pokušali smo sve što je bilo moguće, a naglasak je bio na skupe hrane.
Eukanuba se približio onoj s janjetinom za male i srednje pasmine. Yorik je hranio ovu hranu godinu i pol, sve je bilo u redu, alergija je nestala, pas je bio zdrav, ali u jednom trenutku gastritis se pogoršao, pa sam se morao prebaciti na vjetar. line, terapeutski Eukanubu. No, njezin pas odbio je jesti, da bi imao potpuno drugačiji okus. Čak je izgubio i cijelu funtu. I ukupne težine od samo tri kilograma, bilo je katastrofa.
Prebacili smo se na naturalku, liječili su probavu. Ovo nam je trebalo pola godine. Ali s hranom, naši probavni problemi nisu bili povezani, pomislio sam da je jorkija nešto pojela u kućici ili na šetnji. Kad su problemi riješeni, ponovno se odlučili vratiti u Eucanuba s janjetinom, ali ponavljanje gastritisa je jasno pokazalo da opstrukcija crijeva u psu upravo zbog hrane. Zato nam je veterinar rekao.

Moje štene su malo, s ulice. Ali to ne znači da mu trebaš nešto hraniti. Htjela sam izaći iz djeteta. Stoga su posebne nade prikovane na eukanubu za štence od srednjih pasmina, to je kategorija težine od 10 do 25 kg, u dobi od mjesec dana do 12. Kupnja po visokoj cijeni, shvatila sam da je ovaj brand super premium. Cijena: 3 kilograma - 1500 rubalja, 15 kilograma - 6000 rubalja.
Stariji pas, koji je već živio s nama prije pojave djeteta, jeo "naš brand", ali kad se pojavio eukanuba, ona je također voljela posljednje. Već dva tjedna dolazi do kraja velike vreće.
Ako usporedimo s prethodnim hrane, da je veličina granula je drugačiji, oni su mali i okus, miris lijep, a zahvaljujući zip up paket, hrana ne nagrizati, nije suha, a ne potopiti vlagu. Čisto prirodno meso, naravno, psi jedu bolje, ovdje se eukanuba ne može usporediti, ali ipak sastav je vrlo hranjiv. Nema rubova. aditiva i sintetika. Probavljanje kod oba kućnog ljubimca je normalno, kaput je također dobar, nema alergije. Mislim da probati ostale varijante ove hrane, s drugim ukusima.

Ako kupujete hranu najvišeg razreda, onda kritičnije smatrate pogreškom sastava. Zato sam pronašao mali nedostatak u sastavu, naime, uporaba mesa, podvrgnuta sušenju smrzavanjem. A to znači da su originalni proizvodi od mesa bili zaleđeni, a tek tada su dehidrirani. Ali nitko ne zna u kojim je uvjetima to meso bilo pohranjeno, temperatura skladištenja mraza ne bi trebala prelaziti 18 stupnjeva, inače se mnoge korisne osobine gube. Da biste feedali ovu visoku razinu (a ne najisplativiju cijenu), mogli biste koristiti svježe ili rashlađene, a ne smrznute proizvode. Samo je ova nijansa izazvala nesporazume, sve ostalo potpuno je zadovoljeno. I moj pas, uključujući i.
Eukanuba također ima više alternativnih varijanti u sastavu, pri čemu je postotak mesa manji od 30. Možda zbog toga postoji mnogo nezadovoljnih kritika o hrani. Ali ja uvijek odabire one gdje postoji mnogo bjelančevina životinjskog podrijetla kako bi terijeri dobili punu prehranu. Hrana je posebno mirisna, ali ako psa ne pomiče i hrana je slična, tada se može podnijeti povremeni miris.

Na krmom je obratio pažnju zbog svog širokog raspona terapeutskih hranjenja. Pustila je dva hranjenja sa linije Daily Kea. Prvo se bori s prekomjernom težinom. Ekanubovska hrana je jedinstvena u tom smislu, sadrži najmanji sadržaj masnoća u usporedbi s većinom analoga, samo 7% od 9-10%. Pesić se vrlo brzo pojavio. I ja sam također dao osjetljivu kožu za osjetljivu kožu. Za zasićenje trebate srednje dijelove, zdravstvene probleme i kosa na takvoj prehrani nije.
Paket težine 3 kg dovoljno je za gotovo 2 mjeseca. Ako usporedite ekanubu s analognim, cijena će biti veća. Ali sastav je bolji. Proizvođač stavlja najmanje 30% prirodnog mesa. Žitarice i kukuruzni brašno su prisutni, ali ne u kritičnim količinama. Postoji vrlo važan sastojak - sirak, koji pomaže u normaliziranju razine šećera u krvi. Opasno za zdravlje sintetičkih komponenti koje su zarazne, br. A asortiman je najširi, pogotovo za stijene i bolesti.

Dobra vrhunska hrana, koja je odavno bila osnova moje Akita Inu dijete. Samo želim reći da pokušavam kupiti hranu američke ili nizozemske proizvodnje, domaća je pristojna. U srcu Yukanuba leži prirodno meso (piletina, janjetina) i riba (neobična za prehranu pasa). Hrana se proizvodi na poseban način, u procesu prerade mesa ne gubi nutritivna svojstva.
Cijena je veća od većine analoga, ali to je opravdano. Hrana je uravnotežena i puni protok, prirodni sastojci se koriste kao izvori minerala i vitamina. Osim toga, obogaćen je kompleksom vitamina i korisnim masnim kiselinama, nema dodatne prehrane. Hrana je dobro probavljena, nakon što pas bez problema napije potrebnu količinu vode.
Prije svega mi se svidjelo činjenica da apsolutno sva hrana djeluje kao preventivna sredstva protiv oralnih bolesti. Zubi izgledaju lijepo, bijele i sjajne, plakete i kamenje ne nastaju. Što se tiče vune, nema očitih promjena. Njezina je kvaliteta normalna, molting je u normi. Nema zdravstvenih problema s takvom prehranom, nisam primijetio da je ovisnost o prehrani. Općenito, pas je razigran, aktivan, energičan. Samo u WC-u počeo hodati malo češće, ponekad doseže do 7 puta dnevno.
Izgled i miris kod hrane su najčešći, ali granule su male za psa te veličine.

Feed za mačke Eukanuba: recenzije i analize sastava

Pregled mačje hrane Eukanuba

Suhi dnevni i veterinarsko-krmna smjesa za mačke proizvode Mars u tvornici u Rusiji. Kada je proizvodnja bila u inozemstvu, ti feedovi bili su blizu vrhunske klase, sada pripadaju vrhunskoj klasi. Službena stranica je https://eukanuba.ru/, ali nema informacija o liniji za mačke, postoji samo hrana za pse, što je sasvim čudno.

Mars, pored Eucanuba, također proizvodi hranu za kućne ljubimce za Royal Canin, Whiskas, Roj, Cesar, KiteKat, Perfect Fit, Cappi, Sheba, Dreamies, Nutro. Na tom popisu se ne završava, jer još uvijek postoje različita punila za WC i druge proizvode za pse i mačke iz Mars Petcarea (podružnica tvrtke za "zooprodukte").

Sastav hrane Eukanuba

Mi ćemo proučiti sastav Eukanuba hrane pomoću primjera Adult Top Condition (za odrasle mačke u dobi od 1 godine, s piletinom). Budući da nema informacija o sastavu krmne linije za mačke na službenim stranicama, pridružujemo samo fotografiju stražnje strane paketa. Za prikladnije čitanje, kliknite sliku s lijevom tipkom miša:

Sastav prikazan na pakiranju, fotografija 2017.

Prvi sastojak je proteini životinjskog porijekla, navedeno je da se 41% tih proteina od peradi. Međutim, kvaliteta inicijalnih komponenata iz kojih su dobiveni ti proteini nepoznata - može li to meso, mogu nusproizvodi poput jetre, buraga, ostati od prerade mesa. Iz drugih izvora proteina, sastav je nadalje "hidrolizirani životinjski protein" i suhi cijeli jaje.

Drugo mjesto je riža, dobar izvor ugljikohidrata. Životinjske masti i smješteni na samom kraju ribljeg ulja su izvori zasićenih masnih kiselina, vitamin D. Pšenica je izvor ugljikohidrata, a ne najbolji kao što ponekad uzrokuje alergije. "Vlakna od povrća" (koje nisu jasne) i pulpa šećerne repe su izvori vlakana.

Voćno-oligo-saharidi su prebiotici (oni promiču razvoj korisnih bakterija u probavnom sustavu). Minerali su oni minerali koji su navedeni u dodatku. Osušeni pivski kvasac bogat je vitaminima B-skupine.

Pro i kontra

Među prednostima nadzirane hrane:

  • većina proteina je životinjskog podrijetla;
  • dovoljan broj vitamina i minerala;
  • osim suhog, postoji i vlažna hrana (pauk);
  • široko rasprostranjena, postoje u većini trgovina kućnim ljubimcima.

Nedostaci su:

  • Ne koristi meso, već "proteine ​​životinjskog podrijetla" nepoznate kvalitete;
  • ne koriste konzervanse, antioksidanse;
  • relativno visoka cijena (primjerice, vrhunska hrana za britku hranu košta isto).

Feed za mačke Eukanuba - recenzije

Suha hrana za mačke Eukanuba na ruskom tržištu već dugo prodavana, stoga recenzije vlasnika četiriju lava štenaca o njima već puno na internetu. Osim toga, hrana za kućne ljubimce dostupna je u trgovinama za kućne ljubimce, pa veterinarski pregledi nisu neuobičajeni. U nastavku dijelimo nekoliko njih.

Recenzije veterinara

Yulia Olegovna piše na jednom od foruma kao odgovor na pitanje o hrani Eukanuba:

Dobar dan. Suha hrana Eukanuba je vrlo dobra. Ako je vaš ljubimac volio i došao gore, možete ostati na tome. Na posebnoj opciji za kastrirane mačke ne može ići, to treba učiniti samo u slučaju kada ljubimac stvarno dobiva višak težine.

Iz osobnog iskustva reći ću da ovo nije uvijek slučaj. Stoga je u mnogim slučajevima moguće nastaviti hraniti mačku s punim hranom bez štete po zdravlje. Preporučujem da slijedite stanje genitourinarnog sustava, redovito provodite laboratorijske testove u veterinarskoj klinici.

Recenzije kupaca

U nama je tajlandska mačka, nakon što se kastracija počela oporavljati, postala kao kolač. Na forumu, veterinar je preporučio promjenu hrane za životinje posebnim za sterilizirane mačke, ponuđene da isprobaju Eukanuba ili Eminent. Druga se nije vidjela u trgovinama za kućne ljubimce pa su kupili prvu. Cijena je iznosila oko 250 rubalja za 400 grama i manje od 800 rubalja za 1,5 kilograma.

Počeli su se hraniti, dali su ih strogo prema navedenim normama. Mali paket je dovoljno tjedan dana, mačka jede s užitkom, jede. Tijekom mjeseca hranjenja, rezultat je već bio vidljiv, težina se počela vratiti u normalu. Sada uopće ne izgleda kao kolobok, veseli, bez ikakvih problema. Stoga, nedvosmisleno preporučujemo ovu hranu onima koji trebaju biti jebeno.

Pozdrav svima. Naša je mačka zatrudnjela i odlučila promijeniti hranu na odgovarajuće, za mačiće i trudne mačke. U online trgovini Ozon je pronašao pravi, Eukanuba Kitten Healthy Start Chicken Jetra. Bilo je to samo cool akcija 1 + 1, uze paket od 0,4 kg za 260 rubalja, a drugi je isti kao dar. Odmah ću reći da su takvi paketi bili neprikladni, nemaju zip-munje, za skladištenje potrebno je uliti u posudu nakon otvaranja.

Paket sadrži puno informacija, ukazuje na to da je 86% ukupne razine proteina kvalitetni životinjski protein. Čini se da je kompozicija pristojna. Uživa da nema kukuruza, ptica 43%, zapravo nije jasno koji su dijelovi ptica. Ako točno shvatim, hrana se proizvodi u istoj tvornici u kojoj se Royal Canin (obično mačka jede) napisao: "Royal Canin Russia (ZAO Ruskan).

Kroketi hraniti vrlo malo, i to je razumljivo jer je dizajniran za mačiće, ali za odrasle mačke žvakati na njih ne odgovara, ispadne iz usta. Stoga je drugi paket ostavljen za mačiće, a mačka je vraćena u uobičajenu hranu. Kad su se mačići rodili i odrasli, dali su im da isprobaju Eukanubu. Prvo, malo natopljen, jesti vrlo voljno, nešto manje od norme. Ali još sam ih hranio konzerviranim mesom i kuhanim pilećim prsima.

Kad su se hranili ovom hranom, mačići su bili dobri, aktivni i šarmantni. Ali nisam se hranio dugo, djeca su se brzo razgrađivala. Općenito, preporučujem Eukanuba Kitten hranu samo za mačiće, kao i za odrasle mačke to je neugodno zbog malih peleta.

Probao je hranu Eukanuba za starije mačke, Adult Top Condition 7+, s piletinom. Nakon otvaranja paket je bio iznenađen mirisom, on je poput krumpira, i osjećaj da ima puno soli. Mačka je dobro jeli ovu hranu, ali nakon jela pila je više vode nego inače.

Još jedna hrana je ljepljiva, granule su zalijepljene zajedno, to se nije dogodilo s drugom hranom. Na cijenu od 960 rubalja za 2 kg nekako ima mnogo nedostataka, unatoč naizgled dobrom sastavu. Više nećemo kupiti.

Cijena i gdje kupiti

Možete kupiti u online kućnim ljubimcima:

  1. "Stara farma" (link):
    • Pakiranje Eukanuba 2 kg - od 863 rubalja;
    • Pakiranje Eukanuba 10 kg - od 3234 rubalja.
  2. PetOnline (link):
    • Pakiranje Eukanub 0,4 kg - od 290 rubalja;
    • Pakiranje Eukanub 2 kg - od 1220 rub.
    • Pakiranje Eukanuba 10 kg - od 5160 rubalja;
    • Konzervirana hrana 85 g - od 57 rubalja.

Navedene cijene vrijede za rujan 2017. Točna vrijednost u trenutku čitanja ovog teksta, pogledajte web-lokacije trgovina kućnim ljubimcima na gore navedenim vezama.

Zaključak o Eukanubinoj hrani

O feedu Eukanuba za mačke, recenzije su pozitivne i negativne. Iako je prva, "PetObzor" neće preporučiti ovu suhu hranu za ulogu glavne hrane za vaše mačke i mačke. Razlog - napumpana cijena, koja jasno ne zadovoljava kvalitetu skladbe.

U drugim stvarima, ako se ona rekla na činjenicu da ne brine i imaju želju da plati, onda Eukanubu se mogu kupiti kao alternativa bilo krme premije.

Feed Eukanuba

Dobar dan. Ja hranim mačke sa eukanubom za sterilizirane mačke. Jedite normalno, težina također ne dobiva (i aktivnost imaju više nego dovoljno), ali tada je naučila da proizvodi tvrtku Mars u Rusiji. I počeo sam mrziti sumnje na račun kvalitete ove hrane. Možda mi možeš reći, zabrinut sam zbog toga ili ako ne zbog toga, koju biste vrstu hrane preporučili?

Dobro došli! Eukanuba se ne proizvodi u Rusiji.

Re: Eukanuba hrana 08/08/16 15:03

Upravo sam danas kupio u trgovini za kućne ljubimce (zašto ga još uvijek kupim, jer ne mogu odabrati ono što bi trebale ponuditi). Pa, ako sam u krivu, i to stvarno nije proizveden ovdje, ali na ambalaži na grafu proizvođača Rusije. Širite fotografiju:

Re: Re: Eukanuba hrana 08/08/19 17:10

Barkod mora biti prikazan na slici da biste odredili zemlju.

Re: Re: Eukanuba hrana 09.08.16 00:23

Bar kod će kasnije biti fotografiran. A na pakiranju pa je pisano što se proizvodi u Rusiji. Proširio sam fotografiju iznad. Tamo kaže. I sam bar kod započinje na 460. A to je Rusija, ako jednostavno ne promijenim memoriju.

Re: Re: Eukanuba hrana 08/09/1915 15:30

Pa, jednom u Stupino, onda točno RF. U tvornici Royal Cane. 460, da RF

Re: Re: Re: Eukanuba feed 09.08.16 20:05

Pitanje je u drugom s obzirom na mjesto proizvodnje, može li to utjecati na kvalitetu hrane? I može li biti vrijedno mijenjati njihovu hranu? Ako je tako, što je bolje (za sterilizirane / sterilizirane mačke)? Klase kamata su super premium, holistički.

Re: Re: Re: Eukanuba hrana 09.08.19 21:35

O kvaliteti hrane mogu se reći samo oni koji ih hrane i budući da ćete shvatiti?
(može odgovoriti za nekoliko godina)
Može to pisati loše, ako netko ima problema, a zajebava.
Kazahstan već dugo radi u Rusiji, ima ih onih koji ih hrane dugi niz godina, a mačke su u redu. To je sve pojedinačno.
Moja mačka pojela previše RK vremya.Kogda svoj prvi mačka je već više od 10 godina, kupio sam ga kao da je Ekanubu za mačke starije od 7 godina, ona nije baš Ruske Federacije byla.Koshka jeli udovolstviem.Ya odlučio kupiti za one koji su stariji od 10 godine već, ali mačka je povraćati od nego.Ya dan opet dali isti, a opet rvota.Potom RK opet bez problem.A će biti u vrijeme kad je hrana u tvornici moramo učiniti, ja bih say- to je ono što jest, ali još je bio tamo, iz Nizozemske.

Re: Re: Re: Re: Eukanuba feed 08.20.16 06:55

Pa, Eukanubina hrana konačno se pogoršala. Barem za nas ili s posljednjim paketom bili smo vrlo sretni. Ako su na krmi za sterilizirane mačke nisu bile velike granule, onda su u posljednjem pakiranju sve različite veličine. A onda su i stolice promijenile i na repovima. Nedavno su dostavljene analize, nema parazita. Dakle, dok griješim za hranom. Zamijeniti dok je pokupio hranu grandorf. Ali sumnja u njega.

Re: Re: Re: Re: Re: Eukanuba feed 22. 22. 19:12

Činjenica da granule različitih veličina, nije tako zastrašujuće.
A što vas jede o Granddorfu? Sada je svugdje na raspravi, u mnogim pohranjuje u Vijeće kao gipoallergennyy.Korm smatra razvijen od strane ruskih veterinari, na temelju stranog opyt.Zavod u Danii.U mačaka koji nisu odbijaju jesti, vi ste sretni.
O kvaliteti hrane, onda sve što se može byt.Hranenie previše nemalovazhno.Ne u svim trgovinama su konditsionery.Letom ponekad u trgovinama može biti gušenje, tako da svi mogu byt.Nekotorye proizvođači hrane preporučuju čuvanje na hladnom meste.Eto nije uvijek poštuje dobavljači. možda je to pakiranje samo slomljena, dobio zraka, vlage i varijacije mogu biti tp.Vse.

Re: Re: Re: Re: Re: Eukanuba feed 22.08.16 19:57

Mačka ima bolesni trbuh, a izbor hrane, mislim, stresan je za njih. I za gastrointestinalni trakt na prvom mjestu. Svakako želim misliti da pametna mačka neće jesti ništa. Ali još uvijek brinem da ako hrana nije biaka, a njegov trbuh nije prikladan? Koliko će uskoro biti vidljivo, i neće ga morati ponovno tretirati iz njihovih "eksperimenata" u izboru odgovarajuće hrane. Da, i voljela bih da i mačka dođe. I bit će prijatelj koji će povući. Unatoč prehrani.
Da, i njegovom analizom (grandorf) jednostavno ne mogu shvatiti. Nema dovoljno znanja. Ima li ovdje nešto što bi bilo vrlo kritično (pogotovo, mačka s bolesnom želučom):
Analiza%
Protein: 37, 0
Masnoće: 11, 0
Omega-6: 1, 5
Omega-3: 1, 2
Ash: 7, 0
Vlakna: 2, 5
Vlažnost: 6, 0
Kalcij (Ca): 1, 4
Fosfor (P): 1, 1
Magnezij (Mg): 0, 1
pH: 6-6, 5
Vitamini (mg / kg)
Vitamin A (IU / kg): 20.000
Vitamin D3 (IU / kg): 1.500
Vitamin E (a-tokoferol): 600
Vitamin B1: 10.0; B2: 8,0; B6: 8,0; B12 (μg / kg): 180,0
Kolin: 1250.0
Biotin (μg / kg): 250, 0
Mikroelementi (mg / kg)
Željezo (E1): 150, 0
Bakar (E4): 10, 0
Cink (E6): 105, 0
Mangan (E5): 50, 0
Jod (E2): 1, 6
Selen (E8): 0, 2
Intestinalna flora stabilizatora:
Enterococcus faecium (CFU / kg): 109

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eukanuba feed 22.08.16 22:05

Ako mačka ima bolesni trbuh, vjerojatno je potrebno odabrati hranu za osjetljivu probavu.
Vaša mačka imala je Giardia, sjećam se, izliječeni su, ali kako ste razumjeli trbuh?
Jeste li opisali hranu Granddorf treba razumjeti da je to 4 vrste mesa?
Da, normalni sastav, pokušao sam kupiti svoje, nisam jesti. Vjerojatno zato što im se činilo da je malo mast)) Jer moja jesti s 18% masti.
I kako su reagirali na Granddorf?
Općenito, u skladu s pravilima mačke trebaju biti prevedeni na novu hranu postupno, miješajući se u novi stari, a svaki dan sve manje stari, povećava za gotovo Chut novogo.Sovetuyut za tjedan dana čak)
Kad sam pokupila mačju hranu jer kategorički ne želi jesti u svim sušenja, ona je još uvijek misli da je Britanac je sasvim neplohoy.Dlya ga kastrata s 12% mliječne masti, a ostatak od oblika sa 20%.There je čak i divljači za mačke stalno žive na ulici. Iznenađujuće čak i)
Zašto ste se odlučili da je mačka hrana ne odgovara? Oni su oboje su sterilizirani i po hranu za osjetljivu probavu, sve je to vaša mačka podoydet.Ya mršavljenje kupio hranu s patkom, zbog niskog sadržaja masti, smatra se da je osjetljiva probava.u moje mačke želuca u redu, ovo nije terapijska hrana, i svaki dan.
I kako ih sada hranite, ako imate proljev? Ekanibu je potpuno očišćen?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eukanuba hrane 23.08.16 13:13

Ekanubu je morao biti potpuno uklonjen. O mješavini znam, ali nisam se usuđivao miješati s hranom iz koje imaju proljev i novu hranu. Možete naravno kupiti novi paket ekanuba. Ne činjenica, naravno, da će novi paket također biti razmažen, ali to je moguće. Sljedeća je trgovina za kućne ljubimce (gdje je Ekanuba) i ako dopuštaju jedan paket koji nije tako pohranjen. Tamo je jamstvo da ostatak pohranjuju kako treba.
Feed za osjetljivu probavu, u početku smo isprobali nekoliko, kada su tražili što treba ići nakon prehrambene prehrane (mačka ima gastritis - rafiniranu dijagnozu i gomilu), nitko nema. Ali ušao je u zdjelu mačke i odlučio da će jesti.
Da, sada su Granddorf 4 vrste mesa jedu (nakon ekanuba, malo su izgladnjelo, pa, sljedeći dan, malo sam ih hranio). Dok ne odbiju. Čak su i malo izgubili na težini (mačka za 300 grama, mačka za oko 200 g), pa ipak može igrati svoju ulogu i proljev. Od ekanuba su stekli težinu, iako su nosili poput saigasa. Mačka ima posebnu osobinu - čini hranu (to je stres zbog veterinarske klinike, kada je nekoliko puta nije bilo potrebno hraniti ga (testovi su poduzeti i sterilizirani), od tada čini rezerve). Tako je Ekanuba, koju je sakrila, povukla sve natrag. A djed čak jede manje. I vuna za uspon, iznenađujuće (što je tako brzo) gotovo je prestala. Iz usta nema mirisa, stolica poput gušenja jantara se ne širi.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eukanuba feed 23.08.16 21:39

O Granddorfu, čuo sam da su neki malo tanki, vjerojatno je manje ugljikohidrata.
U sastavu Ekanuba, pored pšenice, tu je i pšenično brašno, naravno, nećete izgubiti težinu na ovom.
Glavna stvar je da oni nemaju dehidraciju od proljeva. Piti li normalno? Sad se ne žališ?
Kad sam prevodio za novu hranu, također nisam pridržavao tako strogi prijevod. Nismo imali nikakvih problema, najvjerojatnije, jer su skladbe bile slične.
I tako se općenito vjeruje u hranu, da je manje preporučena stopa hranjenja, to je bolja hrana)
Budući da nema sumnje u sumnju, sama hrana pokazala se)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eukanuba feed 23.08.16 23:26

Nema proljeva. Zbog načina na koji pije, teško je odgovoriti. Kada su hranili ekanube, pili su više, ali vrijeme je bilo toplije. I liječili su ih. Dakle, oni su pili puno. Ne mogu reći da je to u potpunosti povezano s hranom. Sada manje piju. Pa, ili manje glasno, da ne vidim.

Eukanuba hrana za mačke: pregled i pregled skladbe

Pregled Eucanuba hrane za mačke

Eukanuba mačka hrana je vrhunska klasa, koju proizvodi njegova korporacija "Mars" u tvornicama u SAD-u, Nizozemskoj i Rusiji (za rusko tržište). Službena stranica je http://eukanuba.com/. Da bismo razumjeli dobru ili lošu hranu, upoznajmo se s njezinim sastavom.

Ostali dobri super-premium feedovi:

Sastav mačje hrane Eukanuba

Razmislite o sastavu hrane Eukanuba na primjeru zdravih mačića za početnike Jetra (za mačiće, piletinu i jetru). Prvi sastojak je životinjski bjelančevina (43% peradi), malo dalje je još uvijek suho cijelo jaje i hidrolizirani životinjski protein - sve su to bogati izvori proteina. Treba napomenuti da iako su proteini i životinjski podrijetlo, njihova kvaliteta nije poznata (budući da se ne navodi da su dobiveni od mesa ili nusproizvoda).

Izvori masnih kiselina - životinjska mast i riblje ulje; ugljikohidrati - ječam, pšenica, pšenično brašno i riža; pulpa od vlakana - šećerne repe. Pivski kvasac bogat vitaminima iz skupine B, frukto-oligo-saharidi su prebiotički i zaslađivači. Među dodatke su vitamini i minerali.

Pro i kontra Eukanuba hrane

Prednosti Eucanuba hrane uključuju:

  • proteina u hrani životinjskog podrijetla, a ne povrća;
  • prisutnost veterinarske linije;
  • relativno niska cijena (ispod mnogih analoga).

Među nedostatcima hrane ove marke su:

  • Nije poznato točno podrijetlo proteina (od mesa ili nusproizvoda);
  • nije navedeno što se koristi kao konzervans.

Feed za mačke Eucanuba - recenzije

Povratne informacije o hrani Eucanuba za mačke, piše Marina. Sada moja mačka ima pet godina, a posljednja tri hrane za njega jedu Eukanuba. Iako hrana nije jeftina, ali dati mačiću Wicasu zbog ekonomije nije opcija. Osim suhe hrane ponekad kupiti konzervirana hrana (različite marke, ali i samo kvalitativni) kako bi ih dati ako zaboravite ispuniti sušenje (to se ponekad događa da rad će se vratiti kasnije ili zaboraviti polako sipati). Naravno, ovo nije dobro, ali se to događa. Što se tiče Eukanuba hrane - preporučujem.

Povratne informacije o hrani Eukanuba Cat Mače, piše Leonid. Pokušali smo nekoliko marki naše mačke, odbili neke na sve, drugi jeli, ali ne voljno nekako. Eukanuba mu se svidio najveći dio hrane, zaustavio se na njemu i hranimo ih više od 8 mjeseci. Kitty je zdrava, vesela, sjajna vuna, općenito - bez pritužbi. Pakiranje pokazuje nizozemsku proizvodnju. Hrana bez umjetnih boja, okusa, konzervansa. Iako je još uvijek daleko od idealnog u sastavu, ali u usporedbi s popularnom hranom ekonomske klase - čvrste pet.

  • Imena za dječake mačaka (veliki izbor lijepih i smiješnih imena);
  • Ringworm kod mačaka (liječenje kod kuće);
  • Neva Masquerade mačka fotografija i cijena (kao i video i popis vrtića).

Povratne informacije o hrani Eucanuba za sterilizirane mačke i neuterirane mačke, piše Elena Prema neznanju ona je hranila svoju mačku Kitikatom. Nakon dvije godine takvog hranjenja počeli su probavni problemi (mačka je često "vratila" sve što je jeli, a također i konstantno zatvor). Veterinar je rekao o klasi suhe hrane za mačke i preporučio uzimanje barem superpremija. Na internetu sam pročitao što hrane pripadaju ovoj klasi, naredio sam Eucanubu za kastrirane mačke (moje neutered). Rezultat mijenjanja hrane je redoviti WC, lijep kaput i sretna mačka!

Zaključci o ovom feedu

O feed za mačke Eucanuba recenzije veterana i kupaca u velikom većinom samo dobrog, iako postoje i negativni (nema hrane koja bi odgovarala svim mačkama i mačkama). Sastav je relativno dobar, ali ako je moguće, bolje je kupiti hranu gdje je naznačeno da je to meso koje se koristi, a ne "životinjske bjelančevine".

  • Suha hrana Eucanuba za mačke 400 g - od 235 do 395 rubalja;
  • Suha hrana za mačke Eukanuba 2 kg - od 950 do 1750 rubalja;
  • Suha hrana Eukanuba za mačke 10 kg - od 3150 rub.

Te su cijene važne za proljeće 2017., mogu se razlikovati ovisno o trgovini i opciji, a također se značajno razlikuju s vremenom.

  • Feed Brit Kruh za mačke - recenzije (+ analiza sastava, cijena)
  • Neravnoteža za mačke - recenzije, sastav i cijena
  • Gin Food Elite za mačke (sastav, recenzije, cijena)

Na našim stranicama pronaći ćete informacije o pasminama mačaka, njihovom liječenju iz različitih bolesti, preporukama o sadržaju, pregledima suhih hranjenja i pregledima o njima, kao i mnogim drugim zanimljivim i korisnim!

EuKanuba mačka hrana: pregled, recenzije, savjeti

Eukanuba je super-premium mačja hrana, koju predstavljaju dnevni i veterinarski (kurativni) vladari. Odlikuje se korištenjem kvalitetnih sastojaka, ravnoteže, sadržaja svih potrebnih tvari, vitamina i minerala. Ovaj hran sadrži dovoljan broj životinjskih bjelančevina i najmanje balastnih tvari. Sastav terapeutskih suhih tvari proizvedenih u ovoj marki varira ovisno o bolesti u kojoj se preporučuje.

Povratna reakcija vlasnika mačaka o ovom hrani je uglavnom pozitivna, iako sve ovisi o određenoj životinji - pristup odabiru suhe hrane treba biti individualan, a ne svi sviđaju Eukanuba. Međutim, većina mačaka jede s užitkom i ne žali se zbog zdravlja.

Od hrane vrhunske klase Eukanuba - nije najbolje, ima bolju kvalitetu i sadrži više opcija za mesne proizvode (i zasigurno nije dobar kao holistički). No ipak, možete biti sigurni da vam je stalo do zdravlja životinje i da ga nikako ne hranite.

Neki vlasnici izjavljuju da njihovi kućni ljubimci, koji su prebačeni u Eukanubu, počeo konzumirati više vode (i to je vrlo korisno za mačke jedu suhu hranu, zbog nedostatka unosa vode tijekom ove prehrane daje snažan naglasak na bubrege).

Treba napomenuti da je u liniji za punjenje Eukanuba nema Spider (mokro konzervirana hrana), koji mnogi vlasnici vole maziti svoje ljubimce. Iz ove situacije je vrlo jednostavan: činjenica da tvrtka koja proizvodi hrane Eukanuba, također proizvodi nadaleko poznat po Iams mačje hrane, predstavljen je kao suhi „hrustyashkami” i mokro konzervirane hrane.

Budući da je proizvođač isti, sigurno možete ponuditi i ljubimca pauk IAMS uz suhu hranu Eukanuba.

Medicinski vladar ove marke također ne uzrokuje cenzure, iako mnogi veterinari stavljaju terapeutsku hranu Royal Canina veću od Eukanubua.

Pro za hranu

  • Dostojanstvena kvaliteta.
  • Prisutnost dnevnih i veterinarskih vladara.
  • Zgodna veličina granula.
  • Dnevna stopa koja je potrebna za mačku jesti je relativno mala, jer hrana je hranjiva - štedi novac.
  • Ima izvrstan učinak na životinjsku kosu, što je posebno važno za mačke izlaganja.

Nedostaci Eukanuba

  • Relativno visoka cijena (međutim, to sve ovisi o regiji i trgovinama gdje se kupuje hrana).
  • Nema pauka, samo suha hrana.
  • U sastavu hrane za odrasle mačke posljednjih godina, sadržaj mesa se smanjio za pola (od 40 do 20%).
  • Ne sadrži samo životinjsku, već i biljne proteine.
  • Nije previše raznolik asortiman.

Koji od Eukanuba hrane će odgovarati mojoj mački?

Za mačiće: Eukanuba Cat Cat (za mačke s piletinom i jetrom), ova hrana također odgovara trudnim i skrbnim mačkama koje zahtijevaju više hranjivih tvari.

Za odrasle mačke: Eukanuba Cat Adult (s različitim okusima - piletina, janjetina), Eukanuba Cat Odrasli za mačke sklone dlakavim grudama u trbuhu; Eukanuba Cat Adult za mačke sklone porastu težine, kao i za kastrirane / sterilizirane mačke.

Za starije mačke: Eukanuba Cat Senior (za starije mačke s piletinom i jetrom).

Za mačke s bolesti (Veterinarska linija): Eukanuba intestinalnom (intestinalnih poremećaja), Eukanuba bubrežnih (bolesti bubrega), Eukanuba mokraćnog oksalat (oksalat urolitijaze tip), Eukanuba mokraćnog Struvite (urolitijaze tip struvite), Eukanuba Ograničeni kalorija (s pretilosti).

Zahvaljujemo na pretplati, provjerite poštanski sandučić: morate primiti pismo s zahtjevom za potvrdu pretplate

Recenzije proizvoda Eukanuba (Eucanuba)

Svaki vlasnik životinje pokušava dati svom ljubimcu sve najbolje. Njega i hranjenje smatraju se prioritetnim aspektima u uzgoju zdrave i lijepe životinje. Da biste to učinili, odaberite dobru hranu koja bi ispunila sve međunarodne zahtjeve veterinarskih stručnjaka. Na tržištu hrane za životinje postoji mali broj takvih tvrtki. Jedna od ovih vrsta hrane je Eukanuba hrana. U svom sastavu su samo prirodni sastojci, vitamini i minerali. Proizvođači hrane za vrijeme svog nastanka uzeo u obzir sve potrebe pasa i mačaka različitih vrsta bolesti i dobnim skupinama. Ova hrana se proizvodi u različitim ukusima: piletina, janjetina, som. Postoji hrana za uzgoj i stare životinje. Postoje hrane za pojedine pasmine životinja, što ukazuje na visoku profesionalnu razinu ovog uzgajivača.

Eukanuba dijeta za sterilizirane pse i težak pretilosti

Fed svango pug ovaj feed za 6 mjeseci, ali je tada morao hitno ga ostaviti. Test krvi pokazao je odstupanje u funkciji bubrega. pas vomiti svako jutro. Veterinar je rekao da su neki njegovi klijenti također "pobjegli" nakon 6 mjeseci.

Hranili smo močvaru mlijeko za 6 mjeseci, ali je morao hitno ostaviti. Test krvi pokazao je odstupanje u funkciji bubrega. pas vomiti svako jutro. Veterinar je rekao da su neki njegovi klijenti također "pobjegli" nakon 6 mjeseci.

Prevelika težina Eukanuba Dog Special Care je velika hrana za pse koji imaju tendenciju da brzo dobiju težinu. Dovoljno je bogata da dopušta hranjenje životinje. Istovremeno, niskokalorična, što ne pridonosi skupu prekomjerne težine. U zoološkom vrtu ovaj feed je 10% niži negdje negoli drugdje. Stoga, preporučujem.

Eukanuba Rottweiler za Rottweilere

Lopaem sa zadovoljstvom! Samo ovdje nije osobito zadovoljavajuće, sudeći po gladnom psu. Iako se hranimo čak i malo više od norme..

Moj Jeff je jako volio ovu hranu nakon što je postala majka. I on jede s velikim apetitom.
Njezina su djeca odrasla i gledaju kako im se sviđa ova hrana.

Eukanuba njemački ovčar za njemački ovčari

koji je udoban.. Volim suhu hranu, ali ne sve stane ovdje na piletinu je često alergije, ali janjetina je hypoallergenic dobro, to je vaše poslovanje, ali budite oprezni.

kroz
pola godine za psa 4 godine želimo prenijeti na suho fodder.do to sve vrijeme varili.podskazhite to je vrijedno prevođenje ili ne

Nisam već znao što hraniti s ovčarom. Ta hrana ne sviđa, iz ovog hrane nosa okreće.
Zahvaljujući zoološkom vrtu, preporučeno je Eukanuba German Shepherd, posebno dizajniran za ovčje pse.
Već više od godinu dana nije bilo problema s hranjenjem svog ljubimca.

Hrana za pse Eukanuba (Eukanuba)

Po prvi put Eukanuba hrane pas (Eukanuba) pojavio 1969. godine u Sjedinjenim Američkim Državama, a mišljenja o tome bili su gotovo oduševljeni, jer ovo je prvi put da se u osnovi suhoj hrani je položeno životinjske bjelančevine. Do 1999. godine zaštitni znak pripada tvrtki Iams, koja je prodana divovskom Procteru Gamble. U 2014. godini svjetska zajednica zooloških vrtova bila je zaprepaštena vijestima o kupnji robnih marki Eukanuba, Iams i Natura od strane druge mega-korporacije - Mars Inc.

Zbog činjenice da je dio industrijskih smjesa za kućne ljubimce koje je producirao Mars Petcare u Rusiji, negativne ocjene o pasu hrane Eukanuba počele su se pojavljivati ​​posvuda. Usput, proizvodnja je organizirana u tvornici Royal Canin u Moskvi regiji. Službena internetska stranica ukazuje na to da su obroci ove marke super-premium klasa. Kupci se žale na pogoršanje kvalitete proizvoda i napominju da je kompozicija pasa hrane Eukanub, proizvedena u Europi za svoje tržište i ruski za prodaju ovdje - potpuno drugačija.

Škola prvaka Eukanuba

Valja napomenuti da brand ima jedinstveni projekt za Rusiju - školu prvaka. Bit projekta je da škola priprema pse za sudjelovanje na stručnim izložbama besplatno. Na posljednjem Svjetskom prvenstvu 2016., neki su sudionici zaslužili vrijedno mjesto. Ocijeni:

asortiman

Cijeli popis proizvoda ove marke sastoji se od 55 imena suhe hrane za pse Eukanuba. Proizvođač je podijelio sve dozvole u nekoliko kategorija, uzimajući u obzir sve faze razvoja životinja: za štenad, odrasle i psi starijih godina. Osim toga, vlasnik ima mogućnost odabrati vrstu hranjenja, počevši od težine klase kućnog ljubimca i mali psi osigurati hranu za male pasmine pasa Eukanuba (do 10 kg) i male veličine (do 4 kg), a ostatak - više od uobičajenih opcija - za srednje i velike životinje.

Također smo se pobrinuli za četveronožne dijete s posebnim potrebama prehrane, postoje dijete za poboljšanje probavnog procesa, stanje kože, funkcija zglobova, normalizaciju težine. Također, Eucanuba brand proizvodi pseće hrane s potrebom za visokoenergetskom hranom: Eukanuba Jogging Agilnost i rad Eukanuba Izdržljivost. Osim svega, još uvijek postoji hrana za deset različitih pasmina i osam mjesta za veterinarsku liniju.

Analiza sastava hrane

Naravno, takav širok izbor obroka, pretpostavlja raznoliku kompoziciju suhe hrane za pse Eukanuba. U izborniku ove marke većina formula temelji se na piletini, ali postoji nekoliko pozicija s janjetinom i rižom mesom, pa čak i s lososom. U našem je očima Eukanuba pas hrana bilo koje pasmine starijih od 1 godine lososa i riže.

Upoznajte se s općom analizom hranjivih tvari (informacije preuzete s službene web stranice marke u Rusiji):

Rezultat je pristojan super-premium hrana razreda. Nema se što prigovoriti, svi stavovi govore o uravnoteženoj prehrani, samo jedan "ali" je nizak postotak vlakana, u pravilu bi ta brojka trebala biti dvostruko veća.

Ova hrana za suhu pasu Eukanuba u prvih pet sastojaka sadrži sljedeće:

  • sublimirajuće piletina i puretina;
  • losos - 14%;
  • riža - 14%;
  • kukuruza;
  • sirak.

Odmah se pojavljuje činjenica da je u prehrani "losos i riža" na prvom mjestu "piletina i puretina", a sam losos je samo 14%. Čini se da proizvođač ima malo slukavila i to je samo uspješan marketinški potez.

proteini

Prvi sastojak je jedan od najboljih izvora životinjskih bjelančevina, dobro je apsorbiran, a proces sublimacije omogućuje vam da zadržite sve korisne i hranjive tvari u mesu. Bez sumnje, ta se komponenta može smatrati dodatkom hrane.

Pod rednim brojem 2 nalazi se losos, vrijedan dobavljač visoko kvalitetnih bjelančevina i, naravno, vrijedna komponenta. Istovremeno, pitanje je: svježi ili sušeni lososni meso? Uostalom, to su dvije velike razlike. Nakon pripreme svježeg lososa, njezina će se količina smanjivati, pa će se položaj na popisu komponenata pomaknuti mnogo niže.

Također u hrani Eukanuba pas uključen suše cijelo jaje, unatoč činjenici da nije definiran masenog udjela, ovaj sastojak također sadrži životinjske bjelančevine i dobro za životinje.

ugljikohidrati

Od trećeg do šestog mjesta, za redom: riža, kukuruz, sirak i ječam. Odmah četiri žitarice i dobavljač brzih ugljikohidrata. Naravno, kao takva šteta tijelu kućnog ljubimca to neće donijeti, ali i koristi. Štoviše, visoki glikemijski ugljikohidrati povećavaju sadržaj šećera u krvi i stoga mogu dovesti do pretilosti ili izazivanja dijabetesa.

Izuzetak u ovom slučaju je samo sirak, ne sadrži gluten.

Još jedan pokazatelj kvalitete obroka za kućne ljubimce je izvor masnoća. Ova hrana za suhu pasu Eucanuba, sastavljena od tri vrste masti: ribe (od lososa), kukuruznog ulja i životinjske masti. Među njima, samo salmon ulje će imati koristi od tijela, zahvaljujući Omega kiselina koje sadrži. Biljna mast je slabo probavljena kod pasa, a životinjska mast je upitna komponenta.

Ostali sastojci

Mnogo proturječnih pregleda veterinara o pasu hrane Eucanuba uzrokuje takav sastojak kao suha pulpa šećerne repe. Neki smatraju beskorisnom jeftinom komponentom, dok drugi preusmjeravaju pulpu pulpe na važnu ulogu izvora vlakana neophodnih za zdravu probavu.

Druga kontroverzna komponenta je hidrolizat životinjskih proteina. Proteini se bolje i brže apsorbiraju nakon procesa hidrolize. No, kada izvor izvora proteina nije poznat (kao u našem slučaju), teško je ocijeniti prednosti takve komponente.

Sve pluse i minus krupne stočne hrane

Sada smo sposobni smanjiti sve pluse i minusa Eucanubine hrane za pse.

dostojanstvo

  • izvori visokokvalitetnih proteina životinja;
  • ne sadrži pšenicu, soje;
  • postoje vitamini i elementi u tragovima;
  • veliki izbor hrane.

mane

  • prekomjernost žitarica (kukuruz, riža, ječam);
  • odsutnost voća, povrća, bilja;
  • prisutnost komponenti upitne kvalitete.

Recenzije feeda

Prikupili smo sve vrste recenzija o Eucanuba hrani za pse iz oba kupca i veterinara za 2016., uzimajući u obzir činjenicu da je dio asortimana proizveden u Rusiji. Zatim ćemo analizirati najreprezentativnije od njih.

Recenzije kupaca

Vlasnici pasa spremno dijele svoja dojmova o ovoj marki. U zooforumima također postoje sadržajne i kategorično negativne tvrdnje o suhoj hrani za pse Eukanuba, što je pregledano u nastavku:

Marina, vlasnica pug: Charlie:

"Psi hranim sa suhom hranom cijelog života (već 5 godina), od kojih već četiri godine sjedimo u Eucanubeu. Sve je bilo u redu, ali nedavno su počeli zdravstveni problemi. Otišli su do veterinara, od njega i naučili da se proizvođač našeg hrane promijenio, ali ime je ostalo. Savjetuje me da promijenim svoju prehranu, sada ću odabrati nešto drugo "

Vlasnik terijera Fox, Natasha:

"Kada su kupili phoksičan, uzgajivač je dao paket Eucanuba. Na internetu sam proučavao informacije o hrani za Eukanuba štenad - pozivi nisu bili jako dobri, i odlučio sam se prebaciti na drugu. Beba je započela takvu kvar koja smo se vratili staroj hrani. Dok je sve u redu, i "WC" je prilagođen, tako da neću eksperimentirati s hranjenjem više »

Recenzije veterinara

Pomognite razumjeti proturječne informacije mogu biti stručnjaci. Stoga smo proučavali povratne informacije veterinarima o Eukanuba pasnoj hrani i saznali sljedeće:

Dijete ove marke su rijetko uzrok ljubimac bolesti, međutim, ako je životinja ima tendenciju da alergija, onda morate pažljivo odabrati hranu, kao i gotovo sve Eukanuba prehrana sadrži piletinu;

Odabir suhe hrane za pse Eukanuba, povratne informacije od drugih ljudi ne bi trebale biti glavna referenca. U pitanju hranjenja, sve je čisto individualno, poput životinjskog tijela.

cijena

Cijena hrane za odrasle pse Eukanuba janje i riža:

Feed Recenzije Eukanuba (Eucanuba)

Saznajte sada o prednostima i nedostacima Eucanuba mačaka i vašem opozivu. Ostavite svoje povratne informacije o ovom proizvodu

Ako ste zabrinuti kako pravilno hraniti svog ljubimca, obratite pažnju iskusnim stručnjacima. Koja je dijeta pogodna za vašu mačku, to je teško reći. Ali, ako se oslonite na brojno iskustvo mnogih vlasnika kućnih ljubimaca, onda je vrijedno obratiti pozornost na suhu hranu za mačke Eukanuba i recenzije o koshatnikov i veterinari.

O maukornoj hrani Eukanuba

Stručnjaci, prilikom sastavljanja recenzija, bili su naša vlastita manja braća.

Hrana za mačke Eukanuba se dugo pojavila na tržištu. Tijekom svog postojanja osvojio je povjerenje i ljubav mnogih kućnih ljubimaca. Potražnja za tim hranom stalno se povećava i zbog toga što se pod tim markom hrani mačići, mačke i mačke različitih dobi i uz neke probleme.

Suhe hrane Eucanuba predstavljaju vrste poput:

  • za mačiće;
  • za odrasle mačke;
  • za povlačenje vune;
  • za starije mačke;
  • prehrambene proizvode u širokom rasponu, suhe i konzervirane.

U prednosti hrane za mačke Eukanuba uključuju:

  • visok postotak prirodnih proizvoda od mesa;
  • visoki sadržaj prirodnih bjelančevina;
  • održavanje kvalitetnih masti;
  • Širok raspon koji uzima u obzir dob i osobine mačaka;
  • racionalna kombinacija elemenata koji čine hranu;
  • učinkovita kao preventivna mjera za različite bolesti;
  • odsutnost boja i mirisa;
  • odsutnost konzervansa;
  • dobra probavljivost.

Primjena za hranu - hranu za mačke Eukanuba, vaš ljubimac će dobiti zdravu kosu uvijek će biti gladni i da će liječiti svoje bolesti ( „mochekamenku” pretilost...).

Bit će zanimljivo:

Prosječna cijena:

  • 10 kg suhe hrane za mačiće - od 2500 rubalja u Moskvi (625 UAH u Kijevu).
  • 4 kg za odrasle i starije mačke - od 1300 rubalja (325 UAH).
  • 1, 5 kg prehrambenih hrani - od 550 rubalja (130 grivna).
  • 170 grama konzervirane prehrane - od 80 rubalja (20 UAH).

Ako imate nešto za reći o ovom feedu ili ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas!

Eukanuba moja mačka je jeli - s radošću je već pjevao!

EuKanuba mačka hrana: pregled, recenzije, savjeti

Eukanuba je super-premium mačja hrana, koju predstavljaju dnevni i veterinarski (kurativni) vladari. Odlikuje se korištenjem kvalitetnih sastojaka, ravnoteže, sadržaja svih potrebnih tvari, vitamina i minerala. Ovaj hran sadrži dovoljan broj životinjskih bjelančevina i najmanje balastnih tvari. Sastav terapeutskih suhih tvari proizvedenih u ovoj marki varira ovisno o bolesti u kojoj se preporučuje.

Povratna reakcija vlasnika mačaka o ovom hrani je uglavnom pozitivna, iako sve ovisi o određenoj životinji - pristup odabiru suhe hrane treba biti individualan, a ne svi sviđaju Eukanuba. Međutim, većina mačaka jede s užitkom i ne žali se zbog zdravlja.

Od hrane vrhunske klase Eukanuba - nije najbolje, ima bolju kvalitetu i sadrži više opcija za mesne proizvode (i zasigurno nije dobar kao holistički). No ipak, možete biti sigurni da vam je stalo do zdravlja životinje i da ga nikako ne hranite.

Neki vlasnici izjavljuju da njihovi kućni ljubimci, koji su prebačeni u Eukanubu, počeo konzumirati više vode (i to je vrlo korisno za mačke jedu suhu hranu, zbog nedostatka unosa vode tijekom ove prehrane daje snažan naglasak na bubrege).

Treba napomenuti da je u liniji za punjenje Eukanuba nema Spider (mokro konzervirana hrana), koji mnogi vlasnici vole maziti svoje ljubimce. Iz ove situacije je vrlo jednostavan: činjenica da tvrtka koja proizvodi hrane Eukanuba, također proizvodi nadaleko poznat po Iams mačje hrane, predstavljen je kao suhi „hrustyashkami” i mokro konzervirane hrane.

Budući da je proizvođač isti, sigurno možete ponuditi i ljubimca pauk IAMS uz suhu hranu Eukanuba.

Medicinski vladar ove marke također ne uzrokuje cenzure, iako mnogi veterinari stavljaju terapeutsku hranu Royal Canina veću od Eukanubua.

Pro za hranu

  • Dostojanstvena kvaliteta.
  • Prisutnost dnevnih i veterinarskih vladara.
  • Zgodna veličina granula.
  • Dnevna stopa koja je potrebna za mačku jesti je relativno mala, jer hrana je hranjiva - štedi novac.
  • Ima izvrstan učinak na životinjsku kosu, što je posebno važno za mačke izlaganja.

Nedostaci Eukanuba

  • Relativno visoka cijena (međutim, to sve ovisi o regiji i trgovinama gdje se kupuje hrana).
  • Nema pauka, samo suha hrana.
  • U sastavu hrane za odrasle mačke posljednjih godina, sadržaj mesa se smanjio za pola (od 40 do 20%).
  • Ne sadrži samo životinjsku, već i biljne proteine.
  • Nije previše raznolik asortiman.

Koji od Eukanuba hrane će odgovarati mojoj mački?

Za mačiće: Eukanuba Cat Cat (za mačke s piletinom i jetrom), ova hrana također odgovara trudnim i skrbnim mačkama koje zahtijevaju više hranjivih tvari.

Za odrasle mačke: Eukanuba Cat Adult (s različitim okusima - piletina, janjetina), Eukanuba Cat Odrasli za mačke sklone dlakavim grudama u trbuhu; Eukanuba Cat Adult za mačke sklone porastu težine, kao i za kastrirane / sterilizirane mačke.

Za starije mačke: Eukanuba Cat Senior (za starije mačke s piletinom i jetrom).

Za mačke s bolesti (Veterinarska linija): Eukanuba intestinalnom (intestinalnih poremećaja), Eukanuba bubrežnih (bolesti bubrega), Eukanuba mokraćnog oksalat (oksalat urolitijaze tip), Eukanuba mokraćnog Struvite (urolitijaze tip struvite), Eukanuba Ograničeni kalorija (s pretilosti).

Zahvaljujemo na pretplati, provjerite poštanski sandučić: morate primiti pismo s zahtjevom za potvrdu pretplate

Eukanuba: recenzije veterinara i vlasnika pasa

Eukanuba brand je proizvođač vrhunskog psa hrane i super premium klase, koji je jedan od najpopularnijih u cijelom svijetu.

Takva široka popularnost rezultat je ne marketinške strategije, već rezultat dugotrajnog i dugog rada stručnjaka tvrtke koji u 60 godina razvijaju najbolju hranu za pse.

Pregled feeda

Do 2014. godine, brand Eukanuba pripada svjetski poznatoj udruzi Procterand Gamble je bio prvi koji je dodavao prirodno meso na suhu hranu. Sada je robna marka vlasništvo Marsa (zemlje američkih proizvođača).

Sastav prehrane

Budući da je proizvodnja Eukanuba proizvedena za pse svih uzrasta i pasmina, njezin se sastav razlikuje ovisno o zasebnoj liniji hrane, no većina se sastojaka ponavlja.

Meso od piletine, janjetine i ribljih prerađevina glavni je izvor životinjskih proteina i proteina. U procesu proizvodnje koristi se metoda sublimacije, zahvaljujući kojoj se višak tekućine uklanja iz mesa, ali se pohranjuju sve hranjive tvari u izvornom stanju.

U nekim redovima pseće hrane možete zadovoljiti znatnu količinu žitarica:

  • kukuruz i pšenica su izvor ugljikohidrata koji povećavaju prehrambene značajke hrane;
  • sorghum i ječam - škrobni žitarice, ne sadrže gluten i reguliraju razinu šećera u krvi;
  • riža je složen, lako probavljiv izvor ugljikohidrata.

Tijelo životinje obogaćeno korisnim elementima, proizvod uključuje sve vrste komponenti:

  • pulpa repa normalizira količinu šećera u krvi;
  • životinjske masti daju tijelu korisne masne kiseline i kompleks vitamina;
  • cijelo suho jaje sadrži brzo probavljivi protein, kolin i antioksidante, koji čuvaju akutni vid kućnog ljubimca;
  • sastav također sadrži povrće koje obogaćuju životinjsko tijelo vitaminima i biljnim vlaknima, što poboljšava probavu;
  • Pivski kvasac brine o kaputu i koži.

Za jačanje imunološkog sustava, omega 3 i 6 masnih kiselina dodaju se suhu hranu, a kalcij i fosfor u pravim omjerima za jačanje zuba i kostiju. Ali također u prehrani sadrži kompleks vitamina C, E, A i B.

Pro i kontra

U Eucanube postoje pro i kontra, kao uistinu, u svim feedovima. Marka ima sljedeće važne prednosti:

  • korištenje prirodnih proizvoda u proizvodnji;
  • prisutnost u sastavu stvarnog mesa: neke linije sadrže više od 30%;
  • obilje minerala i vitamina;
  • odsutnost umjetnih sastojaka, kemijski aditivi i okusi;
  • širok raspon za pse raznih pasmina i veličina;
  • linija ljekovite hrane;
  • relativno niska cijena između analoga.

Nedostaci su:

  • u nekim proizvodnim linijama, nizak sadržaj mesa;
  • prisutnost velikog broja žitarica.

Raspon hrane za pse

Proizvođač Eukanuba nudi veliki izbor hrane za pse, tako da svaki vlasnik može odabrati pravu mogućnost za svog ljubimca, uzimajući u obzir značajke i potrebe životinje. Asortiman predstavljaju krme za starije i odrasle pasa, za aktivne životinje, za određene pasmine i za kućne ljubimce s posebnim potrebama. No postoji i posebna veterinarska linija hrane za životinje koje su pretrpjele traumu i bolesti.

Feed za štence

Dijeta za štenad je dizajnirana uzimajući u obzir brz rast mladog organizma. Sastav uključuje potrebne korisne komponente za puni i zdrav razvoj.

U seriji Eukanuba Dog Puppy Junior uključuje sljedeće vladare:

  1. Mala pasmina - namijenjena malim životinjama (od 1 do 10 kg). U prehrani se nalazi velika količina masti i proteina, koji su potrebni za brzi metabolizam.
  2. Srednja pasmina - hrana, stvorena za srednje pasmine štenaca (odrasla težina od 11 do 25 kg). Glavni sastojak je meso od piletine.
  3. Velika pasmina - dijeta za velike (25-40 kg) i divovske pasmine. Budući da takvi štenad brzo rastu, hrana je obogaćena s posebno odabranim proteinima, fosforom i kalcijem.
  4. Svi uzgoj - lako asimilirana hrana za štence bilo koje pasmine. Temelj hrane je meso od janjetine. Idealno rješenje za male kućne ljubimce s osjetljivom kožom i probavnim problemima.

Obrazac za odrasle pse

Hranu za odrasle pse predstavljaju sljedeći vladari:

  1. Odrasli pas - skupina hranjenja za svakodnevnu i potpunu prehranu pasa bilo koje dobi. Mala pasmina - ration for small breeds od 1 do 7 godina, ima male granule za bolju probavu. Srednja pasmina dizajnirana je za predstavnike srednjih pasmina od 1 do 7 godina, glavni sastojak je meso pilića. Velika pasmina dizajnirana je za velike životinje od 1 do 6 godina, glavni sastojak je glukazamin i kondroitin. Postoje mogućnosti za mala i srednja uzgajivača temeljena na janjetini, kao i za sve pasmine pasa, gdje je glavni sastojak fileti od lososa.
  2. Kontrola tjelesne težine - hrana za odrasle pse sklona povećanju težine. U takvoj hrani masti se smanjuju za 40%.
  3. Igračka pasmina - hrana za minijaturne pse, čija masa ne prelazi 4 kg. Hrana je pogodna za hranjenje od 1 godine do starosti.
  4. trčanje Agilnost - hrana za aktivne kućne ljubimce, koji svakodnevno trebaju veliki broj hranjivih tvari i energije. Sadrži povećanu razinu masti (19%) i proteine ​​(28%).
  5. Radna Izdržljivost - hrana za radne životinje, koje imaju veliko fizičko naprezanje. Za održavanje dobrog fizičkog oblika i očuvanja zdravlja, u sastavu 20% masti i 30% proteina.
  6. Specijalna pasmina je hrana posebno razvijena za pse iz određenih pasmina. Postoje opcije hrane za terijere, pastire, zlatna retrievera, boksače, šikare, pugs i druge pasmine.

Prehrana za starenje pasa

Ravnatelj krme je stvoren za poboljšanje stanja zdravlja i raspoloženja starijih pasa. Takva dijeta sadrži sastojke koji pomažu u održavanju dobrog fizičkog stanja, rada organa, pokretljivosti zgloba, snažnom imunitetu i dobroj probavi. Serija predstavlja sljedeće feedove:

  1. Pas zreli Stariji - za starenje pasa različite dobi. Sastav uključuje posebne ugljikohidrate, koji osiguravaju potreban dotok energije, čime se održava aktivnost i aktivnost životinja. Postoje 4 mogućnosti - za male, srednje i velike pasmine pasa starijih od 7 godina. I također za sve pasmine koje imaju slab trbuh i osjetljivu kožu.
  2. Pas zreli Viša igračka - dijeta za minijaturne pse starijih osoba. U prehrani se uzimaju u obzir sve potrebe dobnih kućnih ljubimaca.
  3. Odraslih odraslih odraslih osoba odraslih 9+ - hrana za pse u dobi od 9 i više godina.

Hrana za kućne ljubimce s posebnim potrebama

Daily Care - seriju koja uključuje nekoliko namirnica razvijenih za pse s individualnim karakteristikama:

  1. Osjetljiva koža - hrana za kućne ljubimce s osjetljivom kožom. U sastavu takvih sirovina nema sastojaka koji izazivaju svrbež. Glavni izvor proteina je riba.
  2. Osjetljivi spojevi su prehrana za odrasle pse koji su skloni zglobnim bolestima. Sastav sadrži kondroitin, glikazamin i L-karnitin kako bi se održala težina u normi.
  3. Osjetljiva probava - hrana za kućne ljubimce s osjetljivom probavom. Sastav prehrane uključuje pulpe repe (šećer) i prebiotike za obnovu crijevne mikroflore i normalizaciju probave.
  4. Prekomjerna tjelesna težina, sterilizirana hrana za neuterirane i sterilizirane pse, kao i za životinje sklone pretilosti.

Terapeutska prehrana

Eukanuba Veterinary Diets je kategorija koja je posebno dizajnirana za liječenje određenih bolesti kod kućnih ljubimaca.

Varijante medicinske prehrane:

  • Dermatoza FP - namijenjena je kućnim ljubimcima koji pate od dermatitisa, alergija i pretjeranog gubitka kose;
  • Intestinalna - dijetna hrana za pse sklona crijevnim poremećajima;
  • Zajednička mobilnost - punopravna prehrana za kućne ljubimce s bolesti zglobova;
  • Renal - prehrana s niskom razinom fosfora i bjelančevina, preporučuje se za životinje s kvarom bubrega;
  • Ograničena kalorija - hrana za pse s pretilošću;
  • Težina / dijabetička kontrola - punopravna prehrana za kućne ljubimce s dijabetesom;
  • Visoka kalorija je lako probavljiva i visokoenergetska hrana za životinje u razdoblju rehabilitacije nakon bolesti i tijekom stresa.

Recenzije

Zatim, razmislite mišljenja stručnjaka i vlasnika o hrani za pse Eukanuba.

veterinari

"Glavni razlog za kupnju Eucanuba hrane je veliki asortiman i iznimno prirodan sastav proizvoda. S obzirom da su psi grabežljivci, dijeta koja se sastoji od pravog mesa jednostavno je potrebna za njih. Proizvođač nudi ogroman izbor - to je ne samo svakodnevna, ali i posebna (terapeutska) prehrana i, vrlo važna, hrana za starije životinje. Sigurno mogu preporučiti bilo koji proizvod tvrtke za dnevno hranjenje psa. "

"Suhi napitci Eukanuba pripadaju grupi super premium klase, što znači da imaju izvrsnu kvalitetu. Ne sadrže samo meso, već i mnoge druge korisne sastojke koji imaju unutarnji i vanjski pozitivan učinak na tijelo pasa. Vrlo je jednostavno odabrati dijetu za bilo koju pasminu, što je vrlo važno (budući da svaka pasmina ima pojedinačne nijanse koje treba uzeti u obzir pri odabiru hrane). Preporučujem kvalitetu i dokazani proizvod Eucanuba za pse! "

vlasnici

"Imamo labrador koji voli jesti srdačno. Već više od godinu dana, hranio ju je Brit Care, ali na kraju je počeo primijetiti da moj pas puno žari. Obratio se veterinarki. Nažalost, pokazalo se da je alergičan na neki sastojak hrane. Morala je hitno tražiti zamjenu stare dijete. Veterinar je savjetovao Eukanuba za labradore. Pas je zdrav i aktivan, kaput je veličanstven. "

"Prije šest mjeseci pojavio se špijunski špijun u našoj kući. Ali, nažalost, odmah smo naišli na alergiju - na koži se pojavio osip. Nakon pregleda, veterinar je dijagnosticirao alergiju na hranu i preporučio Eucanuba hranu za dijete. Da, nije jeftin, ali postupno je alergičan, što i dalje ne smeta. Ako želite da ljubimac bude aktivan i ne morate se brinuti za njegovo zdravlje, onda sigurno izaberite proizvode tvrtke Eukanuba. "

"Već nekoliko godina hranim moju bebu York sa suhom Eukanuba za male pasmine i nikada nisam požalio na moj izbor. Za sva vremena nije bilo nikakvih alergijskih reakcija i problema na dijelu želuca. Stoga, savjetujem, da ne bih mučio sebe ili kućnog ljubimca, odmah napravite izbor u korist ove suhe hrane. I asortiman obroka je toliko ogroman da će biti vrlo lako pokupiti hranu za bilo kojeg psa. "

"Već smo hranili Dobermana s Eukanubom, sad Bozita, pas to jede s užitkom. Reći ću da postoje neke sumnje o ovoj hrani, ali pas je to savršeno učinio. Da, prebacili su se u Bozitu, jer u našem gradu rijetko prodaju Eukanubu. "

Pročitajte Više O Psima

Što hraniti Chihuahua

Sadržaj Chihuahua je vrlo mala, ali aktivan pas koji troši puno energije. To bi trebao učiniti vlasnicima razmišljati o potpunoj prehrani kućnog ljubimca i razumjeti što hraniti chihuahua.

Pasmina pasa Shih Tzu (opis, 30 fotografija)

Sadržaj Predstavnik pasmine Shih Tzu je krizantemski pas čija je cijev slično cvijetu. Naziva se Buddha psa, a također i lava pas. Ova životinja za mnoge je simbol sreće, a zahvaljujući lijepo vrućoj vodi ona izgleda nevjerojatno atraktivna, poput igračke.