Cijepljenje

Moj Watchdog

Vjerojatno, svaki vlasnik pasa želi da njegov ljubimac ostane zdrava, aktivna i inteligentna. Da biste to učinili, morate odabrati uravnoteženu prehranu, a posebno hranu i vitamine. Znači, komentari veterinara kažu da Pro Plan za pseći pas sastoji se od prirodnih sastojaka, namijenjenih velikim i malim pasminama, pogodnim za različite dobi i vrste vune. Razgovarat ćemo o obrascima u nastavku.

Vrste pas Pro Pro hrane

Hrana Prolin za pse proizvođača Purina, odnosi se na premium klase i dostupna je u različitim verzijama.

  • suhe hrane - 0,7, 1,5, 3, 7, 10 i 14 kg;
  • vlažna hrana (konzervirana hrana, pauci od 400 g).

Ukupno, linija sadrži oko 20 feed opcija koje su dizajnirane za kućne ljubimce ili štence za odrasle, a tu je i hipoalergijska prehrana. Ako suha hrana daje poticaj energiji i održava imunitet, tada konzervirana hrana pomoći će u borbi protiv želučanog uzrujavanja, stvaranja svilene kose.

Mokra i suha hrana Proplan od Purine podijeljena je u nekoliko kategorija:

  • za štence;
  • za male i srednje psi;
  • za velike i borbene pse;
  • s problemima probave, upale i starih pasa.

Vrlo malo ljudi zna, ali nedavno je postojala nova linija Pro Plan Duo Delice, koja će odgovarati svakoj vrsti psa.

Glavna komponenta hrane je meso od piletine ili govedine, od 15 do 70%. Postoje i druge prirodne komponente:

  • bjelanjak;
  • kukuruza;
  • vlakna;
  • sok od repe;
  • gluten;
  • ulje jetre bakalara;
  • minerala i vitamina.

Prednosti feeda Pro Plan

Iz prednosti Proplan hrane, može se razlikovati sljedeće:

  • demokratska cijena;
  • veliki izbor vladara;
  • niz s medicinskim hranom;
  • prisutnost suhih krupica, vlage i pauka;
  • Dostupnost hrane u gotovo svim trgovinama.

Nedostaci hrane Proplan

Postoji niz nedostataka zbog kojih svi veterini ne preporučuju kupnju hrane za ukrasne pse i štence:

  • prisutnost okusa i pojačivača okusa;
  • sličnost sastava u svim linijama hrane;
  • mali dio mesa.

Važno je činjenica da mali postotak mesa znači da nije moguće klasificirati hranu s vrhunskom klasi, iako je sam proizvođač dao takvu definiciju crte.

Kakvu hranu trebam odabrati za svog kućnog ljubimca?

Odabir hrane je potrebno, na temelju dobi, pasmine, težine i potreba. Sve ovo se uzima u obzir u liniji hrane Purina Pro Plan.

Za velike

Za velike pasmine, bolje je odabrati takve vrste feeda kao:

  • PRO PLAN® Srednja odrasla osoba osjetljiva na losos i rižu

Prikladno za kućne ljubimce od tri godine. Odnosi se na hipoalergensku prehranu, prikladnu čak i za štence s probavnim poremećajima.

  • PRO PLAN® Veliki štene Robustan s piletinom i rižom

Koristi se kao dijeta, ponekad za štence iz jedne godine života, ali atletski graditi. Paketi od 3 i 7 kg.

  • PRO PLAN® OPTIBALANCE s piletinom

Namijenjen je za zrele pse iz tri godine života, za borbu i veliku tjelesnu građu. Složeni hrani uravnotežen, postoje vitamini, omega-3, piletina ili govedina, pšenica, kukuruz i antioksidansi.

  • PRO PLAN® OPTIAGE s piletinom

Za kućne ljubimce od sedam godina života velikog tijela. Nutricionizam potiče razvoj, mobilnost. Prodaje se na 1,5, 3 i 14 kg. U sastavu se nalaze repe, piletina, riblje ulje, maslac, riža i životinjske masti.

  • PRO PLAN® OPTIDERMA s lososom

Pogodno za atletske i divovske kućne ljubimce u dobi od pet godina s kožnim problemima i alergijama. U ponudi su paketi od 3 i 14 kg, uz losos, rižu, kukuruz, minerale i vitamine, sojino ulje, riblje ulje.

  • PRO PLAN® OPTIDIGEST s janjetinom i rižom

Za velike kućne ljubimce s poremećajem želuca, koji se koriste u dobi od tri godine, hrana se smatra prehrambenom.

  • PRO PLAN® OPTIPOWER s piletinom

Prikladno za pokretne i aktivne kućne ljubimce, te one koje su podvrgnute konstantnim opterećenjima. Prehrana podupire imunitet, poboljšava izdržljivost, jača kosti.

Imajte na umu da Veliki štene robustan sadrži najmanje pojačivača okusa, ali se može koristiti samo nakon dozvole liječnika.

Za male pse

Za male kućne ljubimce:

  • PRO PLAN® odrasli maleni i mini probavni komfor s piletinom

Možete dati od 8-12 mjeseci. Osobitost prehrane je nisko kalorijski sadržaj, ne više od 15%, stoga hrana se smatra prehrambenom. Sastav također uključuje kukuruz, povrće i pšenicu.

  • PRO PLAN® Mali Mini osjetljivo s lososom

Sadrži sastav prehrane, s 22% lososa, prikladan za kućne ljubimce sklone mastima.

  • PRO PLAN® OPTIAGE s piletinom i rižom

Pogodno za pse od devet godina, utječe na aktivnost mozga i mobilnost. Sastav uključuje piletinu, rižu, OPTIAGE kompleks i minerale;

  • PRO PLAN® OPTIDERMA s lososom

Dizajniran za odrasle pse s osjetljivom dobi kože od pet godina. Sastav uključuje meso od lososa, kukuruz, repe, sojino ulje, vitamine, riblje ulje.

  • PRO PLAN® OPTIDIGEST s janjetinom

Za male pse od tri godine s probavnim problemima. Značajka je probiotik koji utječe na mikroflore. U sastavu su također i janjetina, riža, sojino mlijeko, kukuruz, minerali. Prodaje se u pakiranjima od 0,7, 3 i 7 kg.

  • PRO PLAN® OPTIWEIGHT s piletinom i rižom

Dizajniran je za pse od pet godina koji su skloni pretilosti. Ova hrana je malo proteina i masnoća. Značajka - je održavanje energije, snage mišića i integriteta zglobova. Također, hrana je pogodna za sterilizirane pse.

Zapamtite da unos prehrambene hrane u prehranu treba biti spora, 7-10 dana, ne odmah. Inače se mogu pojaviti problemi s apetitom i želudac.

Za štence

Za mlade pse, možete odabrati takve vladare iz Purina:

  • PRO PLAN® Purina Mali Mini štene s piletinom

Možete dati od tri mjeseca života, u sastavu je meso od piletine - 18%. Dodatne komponente: riblje ulje, vitamine, kolostrum, vlakna.

  • PRO PLAN® Srednje štene osjetljivo

Daju se od godine života. Možete računati na svilenkasto kaput i nedostatak alergije. Budući da je sastav cikorija, meso soje, riža, kolostrum.

  • PRO PLAN® OPTISTART s piletinom

Prikladan za štence velikih i malih pasmina. Bogata mineralima, elementima u tragovima, kolostrumu, aminokiselinama i piletinu. Možete koristiti od dvije godine.

Recenzije pas Pro Pro

Xenia: Dao sam pasu Medium Puppy Sensetive, jer je imao problema s kosom i osipom kože od rođenja. Fed dijete od trećeg mjeseca života oko šest mjeseci. Unatoč demokratskoj cijeni, rezultat je bio zadovoljan. Jer je moj Peter odrastao zdrav i pun energije, vrlo aktivan. Glavna stvar je dati puno vode i po potrebi izabrati hipoalergensku konzerviranu hranu.

Darina: Imamo konjskog konja, a odmah smo ga odlučili hraniti s Proplanom, jer smo čuli puno dobara. Da, ima puno okusa i životinjskih masti, ali cijena je mala i pas nema nikakvih zdravstvenih problema. Pokušali smo i konzerviranu hranu i suhu hranu, smješteni na drugu opciju. Iako dodatno dati vitamine i govedine, jer na krmi od mesa nije više od 25%.

Pauline: Moja Dora (japanski hin) počela je imati problema s kosom i želučom. U jednom trenutku, počeo se penjati vunom, osjećala se bolesnom i počela proljev. Veterinar je rekao da su problemi s prehranom i, najvjerojatnije, trovanja. Savjetujemo se malom Mini osjetljiva Derma, jer je hrana hypoallergenic i gotovo ne-hranjiv, plus postoje minerali, vlakna u sastavu. U roku od dva tjedna Dora se počela osjećati puno bolje, proljev prestao, dijete postalo aktivno i veselo. Ne manje zadovoljan i trošak hrane!

Cijena suhe hrane Proplan ovisit će o težini i sastavu:

  • Purina Pro Plan 0,7 g - oko 341 rubalja (120 UAH);
  • Purina Pro Plan 1,5 kg - oko 636 rubalja (315 UAH);
  • Purina Proplan 3 kg - oko 1157 rubalja (575 UAH);
  • Purina Pro Plan 7 kg - oko 2250 rubalja (1100 UAH);
  • Purina Pro Plan 10 kg - oko 3760 rubalja (1600 UAH);
  • Purina Pro Plan 14 kg - oko 4770 rubalja u Moskvi (1500 UAH u Kijevu).
Kupi sada

ProPlan za pse

Prijavite se da biste ostavili recenziju.
Potrebno je manje od 1 minute.

Među ProPlan izvorima posebni interes zastupaju specijalizirani. Oni su uravnoteženi kako bi riješili određeni problem. Pozornost treba obratiti na dijete za pse s osjetljivom kožom, za velike životinje s jakom gradnjom i nisko proteina za probleme s jetrom. Dio posebne stočne hrane se proizvodi samo u suhom obliku, a neke se nadopunjuje konzerviranom hranom. Asortiman ima nutritivnu sondu, dizajniranu za ubrzani oporavak od ozljeda, ozbiljnih bolesti i operacija. U jezgri su govedina, janjetina, losos i piletina. Svakodnevna hrana je mnogo jednostavnija u sastavu. Ima mnogo kukuruza (potencijalni alergeni), sve dijete se temelji uglavnom na pilići. Raznolikost se postiže zbog pojačivača okusa i aroma. Fat je očito malo previše, a ugljikohidratna komponenta je omotana u otajstvo, proizvođač nije želio otkriti kompozicije u potpunosti. Nije jasno što se točno koriste mesni sastojci. Asortiman dnevnih hranjenja nije loš, postoje mogućnosti za životinje različitih dobi i veličina te specifične potrebe. Stoga se može dati trajno samo uz probiotski dodatak Proplan.

Glavni plus ProPlan je širok asortiman, postoji mnogo različitih okusa i mnogo opcija ovisno o dobi, veličini i načinu života ljubimca. A glavni nedostatak je nevoljkost proizvođača da potpuno otkrije sastav. Na ambalaži piše da su sastojci mesa najmanje 22%, ali nije jasno koji i u kojem obliku. Je li to svježe meso, dehidrirano ili je to unutarnje. Još jedan nedostatak je previsoki sadržaj kukuruza, koji uopće nije potreban za mesožderke. Hrana zapravo samo stoji u želucu, njegova energetska vrijednost je prosjek. Dobro je da nisam stavio žitarice. Aktivni, izložbeni i veliki psi bi trebali izabrati nešto drugačije. Proplane ne utječe na izgled životinja i ne poboljšava zdravlje. Unatoč činjenici da hrana pripada vrhunskoj klasi, ona sadrži dodatke za okus. No, pas nije primijetio neodgovarajuću reakciju na miris hrane ili ovisnosti, pas to jede kao i bilo koji drugi sušenje, bez fanatizma.
Nije bilo očitih zdravstvenih problema zbog hrane, probavni sustav radi bez prekida. No takva hrana nema posebnu korist, hrana je dodatno obogaćena svim vrstama komunalnih usluga na minimum. Osnova prehrane kako bi ProPlan nije uspio, kombinira ga s skupljom suhom hranom i konzerviranom hranom i paukovim pakiranjima iste marke.
Granule su male, izrađene u obliku trokuta, miris nije jako oštar. Proizvođač obećava da će vrećica težine 7,5 kg za Yorkshire terijer trajati 21 dan. No, zapravo je trajalo točno 2 mjeseca

U liniji od 19 posebno dizajniranih obroka, moja pugija najčešće kupujem varijantu za pse sklone punini. Temelji se na piletinu s rižom. Potonja komponenta nije toliko, problemi s probavom zbog povećanog sadržaja celuloze nisu nastali. Na prvom mjestu na popisu sastojaka je meso, ali svi pojavljivanja pokvariti umjetne boje, konzervansa i okusa. Masti se sastoje od nešto više od norme (18%), vlakana, staviti minimalni broj (3%), prosječna količina proteina (29%), a iz nekog razloga, mi šutjeli o udjelu ugljikohidrata. Pro Plan se prodaje u gotovo svakom koraku, cijena je vrlo pristupačna. Općenito, dobra hrana, pas pun, dobar osjećaj, energičan, težina je normalna.

Proplan s turskom proizvodom je najukusniji, razgovaram isključivo iz promatranja, a ja ga nisam pokušao. Da, a broj purana na krmi od 22% - to je vrlo pristojan. Povratak u sastav ima repina pulpa, jaja u prahu, kukuruz, riblje ulje, dodao vitamine, minerale i kukuruzna krupica. Odnosi se na paket suhi korijen sadržaj cikorije je izvor prebiotika, za normalnu probavu psa izvrsna stvar.
Ako vjerujete proizvođaču, ova hrana ne dopušta stvaranje dentalnog kamenca i savršeno štiti sve zube. Nisam siguran da je to istina, ali nikada nismo imali problema s zubima.
Svi minerali sadržani u peleti su potpuno uravnoteženi. Krokete podsjećaju na oblik trokuta. Pas lako poddeyvaet i proguta. Krvar, tijekom hranjenja, stoji na cijeloj kući. Miris hrane je ugodan, poput mrvica kruha.
Pokušao sam zamijeniti ProPlan s drugom hranom, pas jednostavno prestane jesti. Šetnja je u blizini zdjelice, njuškala i ostaje gladna. Potrebno je otvoriti plan, tako da postoji toliko sreće.
Minus samo jedan - visoka cijena. Ne mogu svi priuštiti. S druge strane, ako imate psa, onda kupite samo najbolje.

Granule su male, uredne. Imam dva malena psa, a oni jedu bez problema, oni su samo tako.
Sastav je dobar. Svidjelo nam se najviše Proplan s puretinom i rižom, ali iz nekog razloga to uvijek ne postoji u trgovinama. U ovom slučaju, losos pomaže. Obje opcije poput kućnih ljubimaca, jedu sve do komada. Ali ovdje iz lososa iz usta onda je to bijesno, jednostavno užas.
Moji kućni ljubimci nisu razmaženi, često ne mijenjam hranu. Kada je starija pas bila trudna, ona je također hranila suhom Pro Plan Purinom. Dodala sam svježi sir i mlijeko u jaje. Štenci su rođeni svi zdravi, jaki. Moja se majka dobro osjećala, hranila štence bez patnje. A dok je bila mlada, ostala je, aktivnost se nije smanjivala.
Te godine naš suprug i ja putovali smo u Europu. I primijetio sam da je Proplan tamo vrlo popularan. Puno oglašavanja proizvođača iu hipermarketima ova hrana je posvuda.
Imam samo dobar dojam o proizvodu. Već dvije godine ne mijenjaju njihove ukuse i ne žalimo. Psi se pregledavaju jednom godišnje od strane veterinara, svi organi rade dobro, vuna sja, pada unutar granica norme. S našim specijalistom hrane poznat je i ne savjetujte mu da se promijeni.

Zašto kupiti skupe hrane: Grandorf, Hills, Akanu i TP, navodno, ne izmišljaju u Rusiji, ako su propisani? Većina uzgajivača koji su zainteresirani za zdravim potomstvom izabrati to i to je ova hrana koja je dostupna svima.
Pros:
· Proplan ima ogroman broj veterinarsko-terapijskih sirovina;
· Izvrstan okus bez dodavanja ne-prirodnih okusa;
· Hranu voli i zeleno;
· Možete poboljšati zdravlje bilo kojeg psa;
· Cijenim raznolikost krekera, proplan ne sugerira jesti ogromne krušne mrvice onom terijeru i obrnuto malim ovčarstvima.
Neću davati ogroman novac, za navodno mesnu krupicu, proizvođačima koji ne misle, barem o održavanju njihovog proizvoda. U nepotrebno hranjivoj hrani, u potpunosti nema zatvarača zatvarača. Znam što govorim, naš veterinar je zadržao pokušavate gurnuti hrane skuplji, navodno ljubimac kose svađa zbog hrane, pokupili smo proplan vune i sve je dobro, a razlika u cijeni od 3 tisuća! Nemojte se prevariti marketinškim akcijama i riječima "skuplje, to bolje."

Ja sam vrlo zahvalan proplan za različite linije veterinarskih dijeta, rade osobe s dvoje djece ne protežu pripremu posebnu dijetu, koja će doći gore umjesto hrane, naravno, samo-kuhani ručak i večera će ići na psa u korist, a ne suhe hrane 3u1 - to se ne raspravljati,
Moj pas ima urolitijazu, kontraindiciran je u soli i veliku količinu proteina, dok prehrana zahtijeva bogatu vitaminima i dnevnu stopu kalorija. Dijetet urina iz proplana sadrži u svom sastavu mikroelemente koji potiču cijepanje kamenja i potom izlučivanje kroz mokraćni trakt. Hrana povećava kiselost otpušteno, što zauzvrat sprečava nastajanje novih kamenja.
Ova dijeta je za život. Ona ona produžuje bezbolno postojanje. Obična pasna hrana poput više, ali zdravlje je uvijek posao.

Pro Plan pasa za pse: pregled i analiza sastava

Pregled pas Pro Pro

Suha hrana za pse Pro Plan (Pro Plan) proizvodi Purina (Nestle Purina PetCare Company, SAD) u svojim pogonima u Rusiji, Italiji i Francuskoj. Službena web stranica - https://proplan.ru/, postoje informacije o kompozicijama i preporučenim standardima hranjenja za cijeli raspon feedova. Odnosi se na ovu hranu nije veća od premium klase.

Pro Plan hrana za mačke također se proizvodi. Druga tvrtka "Purina" proizvodi hranu za pse i mačke pod robnim markama Friskies, One, Felix, Darling, Gourmet, Cat Chow, Dog Chow.

Sastava hrane Pro Plan

Razmislite o sastavu feeda Pro Planom na primjer Optibalance Medium Adult varijante (za odrasle pse iz srednje pasmine, s piletinom).

Podaci o sastavu službene internetske stranice proizvođača.

Na prvom mjestu - suhu vjevericu ptice, vjerojatno piletinu kao krmnu smjesu "s piletinom". Kvaliteta ovog proteina (dobivena od mesa ili nusproizvoda) nije poznata, jer nije jasno što točno uključuje sastojak "piletina (14%)". Dalje na sastavu još uvijek postoji "gluten", ali ne više od 4%. Sva tri sastojka su izvor proteina.

Izvori ugljikohidrata su pšenica, kukuruz, riža i kukuruzni sok. Životinjska mast i riblje ulje su izvori masnih kiselina. Pulpa od suhe repe je izvor vlakana, kao i, vjerojatno, neki "proizvodi prerade biljnih sirovina".

"Vkusoaromaticheskaya feed additive" - ​​ne specificira točno što je aditiv, već za ono što je sasvim razumljivo na krmi. Mineralne tvari, vitamini, antioksidansi su aditivi odgovarajućih tvari. Upotrijebljeni antioksidanti nisu specificirani.

Pro i kontra

Prednosti hrane uključuju:

  • glavni protein je često u krmi - životinjskom podrijetlu;
  • dobar dodatak vitamina i minerala;
  • širok raspon, postoji hrana za male, srednje velike pasmine;
  • široko distribuiran, prodaje se u većini trgovina kućnim ljubimcima.

Nedostaci Pro Pro hrane:

  • kvaliteta mesnih sastojaka nije poznata;
  • široko korišten pšenica i kukuruz (relativno često uzrokuju alergije);
  • nema antioksidansa / konzervansa;
  • relativno visoka cijena (mnogo više dobrih hranjenja su jeftinije).

Pro pas hrana - recenzije

Suha hrana Purina Pro Plan za pse prodavana je Rusiji već dugi niz godina, čak je uspostavila i proizvodnju. S obzirom na to i znatno oglašavanje marke, mnogi su ga ponudili kućnim ljubimcima. Ispod je povratna informacija od onih koji su dijelili rezultat hranjenja.

Recenzije veterinara

Recenzije kupaca

Počeli smo kupiti Proplan na savjet uzgajivača koji je uzeo štene. Ona ima sve pse jesti i nema problema. U početku smo bili na Štene, a kad smo odrasli prešli na odraslu osobu odraslu osobu.

Kupili su okuse piletinom, janjetinom, ribom. Pas jede sve, ali izgleda kao da je najmanje s piletinom. Miris je posvuda ugodan, iako osobit.

Isplativo je kupiti velike torbe, uzimati 14 kilograma, to je dovoljno više od mjesec dana. Nedavno je proizvođač promijenio dizajn ambalaže, ali nije djelovao na hranu. Općenito, preporučujem.

Imam pomeransku pomeransku, djevojku. Nije izbirljiva na hranu, jede gotovo sve što dajemo. Ako ulijte hranu - jede hranu, ako kaša - jede kašu.

Nedavno je u dućanu za kućne ljubimce darovao ProPlan hranu za male pse. Prekrasan paket, na kojem su obojene korisne osobine hrane. Čini se da je sastav također normalan.

Miris i izgled su prilično obična hrana, ali iz nekog razloga pas to nije dotaknuo. Bio sam jako iznenađen, još uvijek nije bilo takvih da uopće nije bilo jesti hrane.

Nekako je uzeo razne suhe namirnice Purina "Pro Plan i pas kojeg mu se svidjelo više od Chappea. Pokazalo se da nije samo ukusniji, već i koristan -
sadrži više vitamina.

Pas u nama jede ne samo suhu krmu, nego konzerviranu hranu, ponekad hrana iz tablice moli. Unatoč tome, stolica je uvijek izvrsna. Usput, nakon suhe hrane, pije puno vode, pa uvijek mora biti slobodno dostupan.

Jedina negativna - hrana nije jeftina, više od 250 rubalja za 700 grama.

Cijena i gdje kupiti

Ovaj se feed može kupiti u mnogim trgovinama na mreži, na primjer:

  1. "Stara farma" (link):
    • Suhi Pro Plan hrane 1,5 kg - od 636 rubalja;
    • Suha hrana "Pro Plan" 3 kg - od 1028 rubalja;
    • Pro Plan suhe hrane 14 kg - od 3879 rubalja.
  2. Le Murrre (link):
    • Pakiranje 0,7 kg - od 383 rubalja;
    • Pakiranje 1,5 kg - od 715 rubalja;
    • Pakiranje 7 kg - od 2535 rubalja;
  3. "Zoo Passage" (link).
  4. "Službena Purina trgovina" (link).

Te su cijene važne početkom veljače 2018., mogu se s vremenom mijenjati. Za točan trošak pogledajte web stranice trgovina za kućne ljubimce na gore navedenim vezama.

Zaključci o feed projektu "Pro Plan"

O pasmini hrane Pro Plan recenzije uglavnom su dobre, iako negativne. Međutim, sastav nije dovoljno dobar da bi stranica "PetObzor" mogla sigurno preporučiti kao glavnu prehranu.

Postoji mnogo feedova s ​​puno boljim sastavom na relativno istoj cijeni. Na primjer, češka vrhunska Brit Care.

Hrana za pse Purina Pro Plan recenzije

Kategorija:
Hrana za pse

Sve recenzije za Dog Food Purina Pro Plan
Sve je bilo u redu, ali...

Imam vrlo alergijsku njemačku ženu, od puppyhood pokušao različite vrste hrane. Ništa nije pomoglo, a zatim poremećaj stolice, a zatim šuga, a zatim [. ]

Mišljenje se pogoršava svakom novom ambalažom.

Već više od godinu dana kupujemo Pro Plan Sensetiv za male pasmine za osjetljivu kožu. Hranimo ih Yorkshire terijerom. U početku, naravno, mi [. ]

Chow Chow i tvrtke

Izbornik za navigaciju

Korisničke reference

Korisničke informacije

Proplan.

Poruke 1 stranica 18 od 18

Share102-04-2014 21:59:05

  • Autor: Vještica
  • administrator
  • Mjesto: Regija Lenjingrada
  • Registrirano: 15-01-2010
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • Starost: 50 [1967-11-19]
  • Moji kućni ljubimci: Chau-chau Chiffa, Beetle i Jacey; CAO Barsik. I 2 kante mačaka.
  • Zadnji posjet:
    Danas 20:44:43

Popularna hrana je vrlo dobra kvaliteta, a ne najviša cijena. Mnogi psi raznih pasmina žive na ovoj krmi i žive dobro. Nikada nisam držao moje na ovoj krmi. U početku, nešto što se Purinovskoe nije uklopilo, a ja nisam izgledao dalje u tom smjeru. No, ima puno pozitivnih povratnih informacija o ovom feedu. Jedina stvar u Proplaneu nije glukozamin i kondroitin, pa je za masovne pasmine pasa bolje odabrati nešto drugo.

Share202-04-2014 23:23:56

  • Autor: Vještica
  • administrator
  • Mjesto: Regija Lenjingrada
  • Registrirano: 15-01-2010
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • Starost: 50 [1967-11-19]
  • Moji kućni ljubimci: Chau-chau Chiffa, Beetle i Jacey; CAO Barsik. I 2 kante mačaka.
  • Zadnji posjet:
    Danas 20:44:43

Ronnick je štene "problematično" - ekcem i grebanje. hranio kraljevski s niskim sadržajem masti. Sada se postrojavala promijenila.
od 12 mjeseci prošlo je pas na "pro plan" losos riže, za osjetljivu probavu.

Share306-04-2014 13:42:50

  • Autor: Vještica
  • administrator
  • Mjesto: Regija Lenjingrada
  • Registrirano: 15-01-2010
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • Starost: 50 [1967-11-19]
  • Moji kućni ljubimci: Chau-chau Chiffa, Beetle i Jacey; CAO Barsik. I 2 kante mačaka.
  • Zadnji posjet:
    Danas 20:44:43

Odrasli smo na Pro Planu s lososom, vuna je bila šik, doista nam se svidjela ova hrana. Zatim je Rada počeo cistitis, liječnik je savjetovao da se prebaci na naturalku i promijeni hranu. Sada Rada na Arden Grunge, također nije loše, ali volio sam Pro Plan više. U meni je prijatelj prevedio laboratorij na Pro Plan, za 2 mjeseca. pas je počeo izgledati sjajno, bio je alergičan, perut, kaput je bio sjajan. Prije toga sjedio sam u laboratoriju u RK.

U Pro Planu, zbunjen sam zbog nedostatka glukozamina i kondroitina. Ali to nije za sve pse, u teoriji. Prije, dok nisam širio svoje "konje", nisam razmišljao o tim elementima. U ostalom, hrana je dosta pristojna.

Proplan je takva normalna hrana. Moja pukotina vrlo dobro, a prijatelji dobermash na njemu, samo s lososom.

Share423-09-2015 17:50:07

  • Autor: praff
  • trajan
  • Mjesto: New Haven, CT
  • Registrirano: 03-04-2012
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • Dob: 29 [1989-04-02]
  • Moji kućni ljubimci: Chow Chow Tushkan (Prince) i Tapioka (Catherine Great Brand of Gallar)
  • Zadnji posjet:
    Danas 18:07:21

U Proplanu, kao i na brežuljcima s Royal Caninom, mnogo vladara.
Uzmite npr. Prilično popularnu liniju Purine Pro Plan Select. Ova linija uključuje 6 sorti hrane:

Pro Plan Odaberite Adult Grain Free Formula
Pro Plan Odaberite odrasle PONUDE Piletina i ječma
Pro Plan Odaberite Adult Rice And Duck Formula
Pro Plan Odaberite osjetljivu kožu i želudac za odrasle
Pro plan Odaberite sve životne faze Prirodna Turska i ječam
Pro Plan Odaberite sve životne faze Prirodni pileći i smeđa riža

Razmislimo o vladaru na primjeru Pro Plan Select osjetljive kože i želuca za odrasle.

Sastojci: Salmon pivari riža, canola brašno, zob brašno, životinjske masti očuvan s različitim-tokoferola (oblik vitamina E), riblji obrok (prirodnog izvora glukozamina), losos obroka (prirodnog izvora glukozamina), ječam, brewers osuši kvasca, životinja probave, soli, kalij klorid, l-lizin monohidroklorida, vitamin E dodatak, cinkov sulfat, željezo-sulfata, l-askorbil-2-polifosfat (izvor vitamina C), mangan sulfat, niacin, kalcijev karbonat, vitamina dopuniti, kalcij pantotenat, tiamin mononitrat, bakrov sulfat, riboflavin dodatak, vitamin B12 dodatak, češnjak ulje, piridoksin-hidroklorid, folna kiselina, vitamin D3 dodatak, kalcij jodat, biotin, menadion natrij bisulfit kompleks (izvor vitamina K aktivnosti), natrijev selenit

Na prvom mjestu je losos. Ovo je kvalitetan sastojak bogat Omega-3 masti. Međutim, sirova riba sadrži puno tekućine, oko 80%, dakle, u konačnom proizvodu lososa će biti znatno manje od proizvođača koji želi da mislimo.

Na drugom mjestu, riža pivske je proizvod prerade riže na industrijskoj razini za ljudsku potrošnju. Ovaj proizvod se sastoji od malih zrna ostavljenih nakon brušenja riže. Kao i svaki drugi prerađeni proizvod, to je neželjeni gost na popisu sastojaka. Uz iznimku kalorijskog sadržaja, ovaj proizvod nema druge nutritivne vrijednosti.

Na trećem mjestu je dehidrirani silovanje. To je proizvod prerade repice za ulje. Najčešće se ovaj sastojak koristi u hrani za životinje. I, iako ovaj proizvod sadrži 41% bjelančevina, probavlja se mnogo gore od proteina od mesa. Međutim, takva količina proteina zasigurno će utjecati na konačni proizvod. Zapamtite ovo kada procjenjujemo količinu mesa na krmi.

Na četvrtom je krevetu zob, cjeloviti proizvod od grubo mljevenog zrna. Ovaj sastojak bogat je vitaminom B, vlaknima, a ovisno o stupnju pročišćavanja, bez zrna glutena.

Na petom mjestu je životinjska mast. Obratiti pažnju na ovo ime - ovo je naziv cijele skupine masnih proizvoda. Naime, ovdje se koristi ista tehnologija kao kod prerađenog prerađenog mesa: ono što je ostalo od životinja koristi se nakon što se dobri dijelovi već koriste u druge svrhe. Također, trebate podići veliku crvenu zastavicu na ovaj sastojak, jer IZVOR MASA nije označen. To znači da proizvođač može gurnuti da se sve: ostatke restoranu, neiskorišteni dio životinje za klanje zaraženih životinja, životinje ubijene na cesti, pa čak i eutanazirano Mačke korisnika-pasa. Stoga se takav sastojak ne može nazvati kvalitativnim.

Šesto mjesto je dehidrirana riba. Dopustite mi da vas podsjetim da je ovo koncentrat riba koji sadrži 300% više proteina nego u sirovoj ribi. Takva riba obično je izrađena od čistog, nezagađenog, mljevenog materijala, koji može uključivati ​​cijelu ribu, kao i njihove dijelove. Nažalost, ovaj feed ne specificira određenu vrstu ribe, stoga je teško analizirati kakvu vrijednost hrane nosi, jer različite vrste riba sadrže različite vrste masti.

Na sedmom mjestu ukazuje se na dehidrirani losos, drugi koncentrat bogat proteinima. Ovo je kvalitetan sastojak.

Na osmom mjestu je ječam. Ječam je škrobno zrno koje sadrži ugljikohidrate, vlakna i druge korisne elemente. Može pomoći u održavanju zdrave razine šećera u krvi, međutim, nije dobro apsorbirana kod pasa.

U devetom mjestu pivarski kvasac, koji je sporan sastojak. Unatoč tome što je riječ o proizvodu prerade u pivovarama, ovaj proizvod je bogat mineralima i drugim korisnim tvarima. Oni koji podržavaju ovaj sastojak tvrde da je sposoban ubiti buhe i imati blagotvoran učinak na tijelo. Oni koji se ne slažu kažu da pivarski kvasac može uzrokovati alergiju, a to je doista istina, ali samo ako je vaš pas alergičan na pivski kvasac. Također, protivnici vjeruju da ovaj sastojak može biti jedan od uzroka nadutosti. Međutim, ta činjenica nije potvrđena ni na koji način. U svakom slučaju, ovaj sastojak može se smatrati hranjivim samo ako određeni pas nije alergičan na njega. Štoviše, ovaj sastojak sadrži mnogo proteina, 48%, a to će također utjecati na konačnu količinu proteina u hrani.

Zatim ćemo selektivno analizirati još nekoliko sastojaka:

1) Životinjsko probiranje - ne znam kako ispravno prevesti, pa ću samo opisati što je to. Ovaj proizvod je kemijski hidrolizirana mješavina sekundarne obrade raznih dijelova životinja, koja se obično primjenjuje na gotovu hranu za poboljšanje okusa. Tajanstveni sastojak, tajanstveni opis, nije jasno što je to za dijelove životinja, odakle su se uzeli, kakve su životinje i što im je bilo bolesno. Općenito, ispada, samo okus.

2) Češnjak ulje - može biti sporan sastojak. Objasnit ću zašto. Sam češnjak smatra se korisnim proizvodom za pse. Međutim, teško je reći koji je odnos ovog ulja potrebno sirovo češnjak. A, ponekad češnjak u prehrani pasa povezan je s anemijom, međutim, s ovim, vjerojatno, trebate jesti znatnu količinu češnjaka.

3) Hrana ne sadrži probiotike.

4) Minerali u ovom hrani jednostavno se dodaju, a nisu vezani za bjelančevine, a to znači da su oni gore apsorbirani.

5) Menadione - kontroverzni oblik vitamina K, potvrdio je odnos ovog elementa s jetrenom bolešću, alergijama i abnormalnom podjelom crvenih krvnih stanica. Vitamin K sam po sebi nije uvjet u pasji hrani, pa nije jasno zašto ga je proizvođač dodao.

Ukupno, proteina 30%, masnoća 19%, ugljikohidrata 43%. Protein srednje razine, srednje masti, ugljikohidrati ispod prosjeka.

Čak i ako uzmete u obzir da se puno proteina nalazi u dehidriranom silovu i pivovaru, još uvijek možete reći da meso u ovom hrani sadrži značajnu količinu.

Proplan je hrana "biljnog" podrijetla, u ovom slučaju riba kao glavni izvor proteina mesa.
Hrana se može jesti ako nema boljih alternativa po istoj cijeni. Da, sadrži čudne sastojke, posebno je sumnjivo vidjeti ovu čudnu životinjsku mast. Ali, ako ga usporedite s najpopularnijim RK i Hills, tada je Proplan jasno bolji. Barem, posebno ovu liniju.

Share523-09-2015 18:38:53

  • Autor: Vještica
  • administrator
  • Mjesto: Regija Lenjingrada
  • Registrirano: 15-01-2010
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • Starost: 50 [1967-11-19]
  • Moji kućni ljubimci: Chau-chau Chiffa, Beetle i Jacey; CAO Barsik. I 2 kante mačaka.
  • Zadnji posjet:
    Danas 20:44:43

Imam osjećaj da nemamo ovu liniju. U svakom slučaju, Proplane sam pročitao s patkom po prvi put. I druga imena koja ne znam. Odaberite - nije se upoznala, vrsta. Ovdje su dostupne opcije Proplan: https://purinaexpert.ru/owner/products/dogs

Da, Proplan pozicionirao kao bolju hranu i RK Hills, ali isto tako ne fontana - nedaleko od njih ostalo. Po cijeni, skuplji je od RK, jeftiniji od brda. Imam ljude s njim vrijedno povlače na izbor, ali ne i sve vukao: Izbor u aroma Nema životinje jedu to nije tako lako kao Proplan.

Share623-09-2015 18:44:35

  • Autor: praff
  • trajan
  • Mjesto: New Haven, CT
  • Registrirano: 03-04-2012
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • Dob: 29 [1989-04-02]
  • Moji kućni ljubimci: Chow Chow Tushkan (Prince) i Tapioka (Catherine Great Brand of Gallar)
  • Zadnji posjet:
    Danas 18:07:21

Da, razumijem, onda se ispričavam.
Kasnije ću pisati o onima koje imate.
Zašto sam to posebno odabrao, činilo mi se da je netko iz članova foruma pisao o njemu, da su hranili psa s Proplanom za osjetljivim trbuhom, s lososom.

Share723-09-2015 19:12:47

  • Autor: Vještica
  • administrator
  • Mjesto: Regija Lenjingrada
  • Registrirano: 15-01-2010
  • Postovi: 0 Članovi:
  • Spol: žensko
  • Starost: 50 [1967-11-19]
  • Moji kućni ljubimci: Chau-chau Chiffa, Beetle i Jacey; CAO Barsik. I 2 kante mačaka.
  • Zadnji posjet:
    Danas 20:44:43

Zašto sam to posebno odabrao, činilo mi se da je netko iz članova foruma pisao o njemu, da su hranili psa s Proplanom za osjetljivim trbuhom, s lososom.

Da, postoji. Zovemo ga Pro Plan Adult Sensitive Salmon Rice, sastav je sličan gore, ali ne sasvim. Ječam nije prisutan, ali je celuloza i pauza u kukuruza. I u svim Proplane imamo svoj proboj. I sve to je pomalo pojednostavljeno u sastavu. Ili takav prijevod.

Lososa (22%), riža (22%), dehidrirani proteini lososa (15%), kukuruz, kukuruzni gluten, životinjska mast (sačuvana aditiva tokoferoli), hidrolizirana sažetak, repe mase, pročišćene celulozna vlakna, kalcijev fosfat, kalij klorid, natrij, mikroelementi. Bakar sulfat (bakar = 12 mg / kg), cink sulfat (cink = 180 mg / kg). Antioksidans: tokoferol obogaćen prirodnim ekstraktom. Vitamin A: 21000 U / kg; Vitamin D3: 1600 U / kg; Vitamin E: 280 mg / kg; Vitamin C: 70 mg / kg. Vitamin A 21000 IU / kg vitamin D3: 1600 IU / kg Vitamin E (tokoferol-α), 280 mg / kg vitamin C (askorbinska kiselina) 70 mg / kg

sastojci:
Proteini 30,0% Masti 19,0% Ash 7,5% Vlakna 3,0% Vlažnost 8,0% Kalcij 1,3% Fosfor 1,2%

Obrazac za prijavu

Zajedno s tvrtkom LLC "Suvremeni sustavi za pročišćavanje vode"

Sprječavanje upale pluća u djece

Glavni stručnjak Odbora za razvoj i organizaciju odjela medicinske pomoći zdravstvene uprave grada Tyumen Rzhanova Tatiana G. i glavni specijalist Odbora za razvoj i organizaciju odjela medicinske pomoći zdravstvene uprave grada Tyumen Sannikov Natalia

Odjel za ambulantno i ambulantno odrasle osobe. Dijagnostički odjel: digitalni x-ray, ultrazvuk; Zavod za endoskopiju. Klinički i dijagnostički laboratorij.
Stomatologija za odrasle. Odjel za imunoprofilaksu

Recenzije proizvoda Pro Plan (Pro Plan)

Kućni ljubimac za većinu nije samo životinja u kući, već punopravni član obitelji. Kako osigurati da vaš ljubimac ne treba ništa, bio je lijep, vedar i zdrav? Prije svega, potrebno je osigurati uravnoteženu, hranjivu prehranu.

Veterinari i nutricionisti tvrtke razvili su razne vrste hrane, koristeći svoje srce sastojke najkvalitetnijih i znanstvenih dostignuća stručnjaka Purine.

Posebni sustavi u proizvodnji hrane čine ih idealnim za zdravlje i dug život životinje.

Vitamina A, C, E, D, nezasićenih masnih kiselina - antioksidanti, minerali u tragovima, esencijalne aminokiseline, potrebnu količinu vlakana i biljnih sirovina osigurati izvrsnu izgled i blagostanje ljubimce.

Nedostatak konzervansa i boja čini ih korisnim za zdravlje što je više moguće. Ovo je posebno važno za životinje s alergijama, bubrežnim problemima.

Ovdje možete odabrati hranu za svaki ukus i prema potrebama mlađeg četveronožnog prijatelja:

za odrasle pse i mačke;
za štence i mačiće;
za sterilizirane životinje;
preventivnih i terapijskih sirovina;
za starije životinje;
suhe i vlažne hrane, kao i kolačiće i grickalice.


Možete kupiti Pro Plan premium hranu na veliko i malo, dostava u Moskvi je potpuno besplatan. Bit ćete zadovoljni kvalitetom proizvoda i pružite svom ljubimcu uravnoteženu i pravilnu prehranu.

Upoznavanje s hranom za pse Proplan

Koliko pasmina pasa, toliko i širok raspon među dijetama za njih. Na sluh i vrlo popularan sada pas Proplan hrane od Purina. Dakle, da li je to dobro i koje su značajke obroci Proplan - predlažemo da razumijemo ovo hitno pitanje!

Značajke feedova

Propelere Proplan linije proizvodi Purina. Želim napomenuti da Purina ima nekoliko različitih linija za hranu, uključujući i Darlingovu verziju gospodarstva. Ali ovdje je Proplan od interesa postavljen kao vrhunska kvalitetna hrana. Što se tiče prethodnih pregleda, super premium feedovi su oni koji već sadrže značajnu dozu sastojaka mesa (do 50%), a ne jeftinije. Bilo da je to sastav hrane, Proplan će biti uvjeren dalje.

Također, kada kupujete Proplan hranu, obratite pažnju na zemlju podrijetla. Činjenica je da kapaciteti Purine nisu lokalizirani, a njihova je proizvodnja dostupna iu Francuskoj iu Rusiji. To hrana koja se može kupiti u našim trgovinama za kućne ljubimce, uglavnom ruski. Međutim, francuski Proplan smatra se kvalitativnijim, može se kupiti prilikom naručivanja hrane putem specijaliziranih online trgovina.

struktura

Treba napomenuti da je raspon feedova iz Purine dovoljno širok. Postoje suhe mogućnosti, vlažna konzervirana hrana, veliki izbor ljekovitih i prehrambenih sirovina za odrasle kućne ljubimce, kao i prehrana za štenad. Postoje mogućnosti za srednje, male i velike pse.

Predlažemo detaljnu analizu sastava Proplan hrane s primjerom suhe prehrane. Srednja odrasla osoba za pse srednjeg uzgoja s piletinom i rižom. Očito, glavni dio u sastavu treba zauzeti kokošje i riža, međutim piletina u ovoj prehrani je samo 14%, a riža - 4%.

Uz ove sastojke, ova suha hrana sadrži:

  1. Suha vjeverica ptice. Suhi protein dobiva se od otpada peradi i najčešće se priprema kemijskom obradom, i stoga, prirodno, nije korisno kao cijelo meso.
  2. Pšenica i kukuruz. Ovaj sastojak povećava nutritivnu vrijednost hrane, ali ne donosi nikakvu osnovnu korist kod pasa. Osim toga, uporaba sastojaka žitarica u hrani pomaže u smanjenju njihovih troškova, jer to je jeftin izvor ugljikohidrata.
  3. Životinjske masti. Ništa se ne govori o njegovu podrijetlu, pa je stoga nemoguće procijeniti kakvoću ovog sastojka.
  4. Pulpa od suhe repe. Smatra se dobrim sastojkom, koristan za razinu šećera u krvi.
  5. Vkusoaromaticheskaya aditiva za krmivo. Naravno, pojačivači okusa i okusi čine hranu privlačnijim za pse, ali su ozbiljan alergeni. Proplan nikako nije jedina hrana koja sadrži takve neželjene dodatke.
  6. Gluten i kukuruzno brašno - ovo je još jedan sastojak koji povećava kalorijski sadržaj hrane, ali nije dobar za psa. Zapravo jeftini biljni bjelančevina.
  7. Proizvodi prerade biljnih sirovina. Naziv ove komponente malo je vjerojatno da bi ga mogao pojmiti za jednostavnog korisnika, ali, najvjerojatnije, ništa korisno nije skriveno iza nje.
  8. Minerali, riblje ulje, vitamini, antioksidansi - ti sastojci ne povećava nutritivnu vrijednost hrane, ali bi trebao biti koristan za vašeg ljubimca zdravlje u cjelini.

Imajte na umu da će drugi izvori, na primjer, na bazi lososa, puretine ili janjetine, sadržavati prosječno najviše 21-22% životinjskih proizvoda. Preostale komponente su identične onima koje se razmatraju.

Stoga su mišljenja i mišljenja o Proplanovoj hrani pomiješani. S jedne strane, u njima postoje mesni ili riblji sastojci, s druge - nema toliko, a glavna nutritivna vrijednost se postiže zbog uključivanja u sastav žitarica.

Feed linija

Već smo spomenuli da postoji mogućnost izbora između purina. A sada se pustimo na njih i gledajmo bliže.

Za velike pasmine

  1. Proplan Dog Adult Sensetiv Salmon je dijeta za odrasle velike, divovske i srednje pasmine pasa, koji također imaju osjetljivost probave i kože. Ovaj feed sadrži losos (20%) i rižu (11%). Bjelančevina je 29%, a masna komponenta 18%. Dijeta je hipoalergijska.
  2. Proplan Pas Adalte Love Robustan Optichels je suha dijeta za odrasle velike i divovske pasmine pasa. Pileći je (14%) i riža (4%), proteini sadrže 26%, a masti 12%, proizvod se može smatrati prehrambenim.
  3. Adalt Harbor Robast je još jedna suha varijanta za velike ili srednje uzgojene masivne građe, namijenjene odraslim psima. Također se temelji na piletinu i riži, samo riža ovdje je nešto veća - u prosjeku 10%.

A onda možete vidjeti oglašavanje proizvoda Proplan, moram reći da su ove dijete vrlo popularne zbog zamišljene reklamne kampanje.

Za male pasmine

  1. Adalt Smol i Mini Digestive Comfort - ova suha dijeta dizajnirana je posebno za odrasle osobe malih pasmina pasa s osjetljivim probavnim organima. U sastavu turske (22%) i riže (7%). Proteini u ovoj pasji hrane su 28%, a masti su 17%.
  2. Adalt Small i Mini Sensitive Derma - posebna hipoalergenska hrana za male pasmine. Baš kao i identična varijanta za velike pasmine, sadrži losos (20%) i rižu (10%). Preporučljivo za male odrasle životinje s osjetljivom kožom. Proteini u ovom hrani su dosta puno - 30%, a masti - 18%.
  3. Smol i Mini Adalt - ova suha hrana se preporučuje za odrasle pse malih pasmina. Dobar učinak na aktivnost mozga odraslog ljubimca koji je stariji od 7 godina. Također sadrži piletinu i rižu, kao i mnoge druge Proplanove hrane. Protein u njemu je 29%, a masnoća 15%.

Za štence

  1. Smol i Mini Pappi specijalizirana su hrana za štenad malih i malih pasmina. Uz piletinu (18%) i rižu (4%) nalazi se kolostrum i riblje ulje. Ovaj feed za štenad je vrlo hranjiv, protein u njoj iznosi 32%, masnoća je 21%.
  2. Medium Pappi Sensetiv Skin - ova hrana se preporučuje za štence od srednjih ili velikih pasmina. Također je savjetovano odabrati ovu dijetu ako vaše štene ima problema s kosom ili kožom, jer je hipoalergenski. Sadrži tradicionalni losos (17%), rižu (17%), a ne sasvim tradicionalno suho korijenje cikorije, sojino ulje, riblje ulje su sastojci vrlo korisni za štence.
  3. Pappy Bigridge Breed Athletic Lamb and Rice - ova hrana pogodna je za hranjenje štenaca velikih pasmina. Sadrži probavljiva janjetina i rižu. Janjetina na krmi od 19%, riža - 9%. Također se nadopunjuje colostrum i prašak za jaja.

Prednosti i nedostaci

Postoje mnoge varijante dijetnih prehrambenih dijeta, ljekovitih i hipoalergenskih, postoje posebni limenci za pse s probavnom probom, s urolitijazama ili alergijama. Međutim, propisati ove obroke i propisati prehranu treba samo veterinar.

Imati u sastavu prirodnih mesnih ili ribljih sastojaka.

Formulaciju su razvili profesionalci.

Unatoč činjenici da postoji raznolikost među hranama, mnogi od njih imaju isti sastav.

Unatoč činjenici da je Proplanova hrana postavljena kao hipoalergenska, pojačivač okusa prisutan je u svom sastavu, koji prema pregledima veterinara može izazvati alergiju kod najosjetljivijih pasa.

Cijena Purine hrane je prilično visoka.

Video "Stručnjak govori o Proplanu"

Na video, stručnjak koji sudjeluje u stvaranju Proplan hrane će nam reći o proizvodima.

Nažalost, trenutačno nema dostupnih anketa.

Pasji hrana Proplan

Sve više, na policama naših trgovina možete naći hranu za pse "Proplan". Njegova poznata američka tvrtka, koja se pozicionira kao proizvođač vrhunskih dobara, objavljuje ga. Oni proizvode hranu koja zadovoljava potrebe za zdravom hranom različitih pasmina pasa, različitih dobi i težine. Navedimo sastav proizvoda, razgovarajmo o tome koja linija proizvoda postoji kod proizvođača, kao i sve prednosti i nedostatke hrane. Pa, onda.

struktura

Potrebno je odmah zapaziti da je hrana "Proplan", koja se trguje na području post-sovjetskog prostora, bitno različita u sastavu od onog koji se prodaje u zemljama Zapadne Europe i Amerike. A također se proizvodi u Rusiji. Razgovarat ćemo o ovom proizvodu, tk. to je onaj koji leži na našim policama u trgovinama.

Glavni proizvod Proplan hrane je meso:

Međutim, nemojte se razočarati. U konceptu "meso", proizvođač također uključuje kožu, kosti i ostatke. Drugi izvor bjelančevina u ovom proizvodu je suhi protein ptice, koji se proizvodi od ptičjeg otpada i kemijski se tretira. Kao posljedica toga, potpuno gubi nutritivnu vrijednost.

Nedostatak ugljikohidrata u prehrani pasa nadoknađuje kukuruz i pšenica. Ove komponente nalaze se u gotovo svim vrstama hrane. Istina, oni ne donose puno koristi na psa tijelo, ali značajno povećavaju nutritivnu vrijednost proizvoda.

Masti se prikazuju u krmi tipova životinja, ali proizvođač nije navodio nikakve informacije o njima. Stoga se njihova korisnost uopće ne može smatrati u ovom slučaju.

Relativno suha pulpa, koja se nalazi u mnogim hranama, ima blagotvoran učinak na tijelo psa, stabilizira razinu šećera u krvi i poboljšava rad probavnog trakta. Ali korijen cikorije je prirodni pribiotikom, tretira disbakterijus i poremećaje crijeva.

Ono što točno može razlikovati hranu od takvih proizvoda je kombinirani optimalni sadržaj nezasićenih masnih kiselina u proizvodu. Zalijevaju životinjsko tijelo korisnim tvarima, ojačavaju imuni i živčani sustav, poboljšavaju stanje kaputa i kože.

Prednosti i nedostaci

Teško je pronaći hranu koja ne sadrži nedostatke. Ali prvo ćemo razgovarati o zaslugama robe. Dakle, prednosti Proplan feedova uključuju:

  • Ogroman izbor robe. Ovdje ćete naći različite vrste hrane, ovisno o pasmini pasa, dobi i masnoći;
  • Prisutnost vitamina i mineralnih dodataka u hrani. Ne trebate dopuniti psa s vitaminima. Sve je već u krmi;
  • Širok raspon proizvoda, predstavljenih suhim, vlažnim hranom, konzerviranom hranom;
  • Niska cijena.

Ali nedostaci su:

  • Odsutnost punog naziva sastojaka mesa u sastavu, koja ne isključuje prisutnost nusproizvoda;
  • Prisutnost svih mogućih pojačala okusa, koncentrata i drugih kemijskih aditiva;
  • Siromaštvo u sastavu.

Stoga, analizirajući sve podatke, vrlo je teško klasificirati hranu "Proplan" na premium klase. Mi definitivno to nećemo učiniti. Točna prednost proizvoda ovog zaštitnog znaka je široka linija proizvoda koja uključuje samo oko 30 vrsta suhe hrane. To također uključuje proizvode za prehrambenu prehranu. Zasebno je potrebno reći o održavanju krmne smjese vitamina E. To je u krmnim smjesama prikazano u optimalnoj količini. To značajno usporava proces starenja tijela i uklanja štetne tvari.

asortiman

Proizvodni program proizvođača je ogroman. To uključuje osnovnu hranu za odrasle, dijetnu hranu za odrasle ili pune pasa, kao i proizvode za štence.

Ako govorimo o hrani za štence, imamo vrlo korisnu komponentu - kolostrum, koji daje novorođenčadi sve korisne tvari. Evo linije proizvoda za štence:

  • Male pasmine;
  • srednja;
  • Velike pasmine;
  • Koji imaju problema s gastrointestinalnim traktom i stanjem kože.

Ako uzimate hranu za odrasle, onda je izbor proizvoda vrlo velik. Možete lako pokupiti hranu za životinju, na temelju svojih okusa, načina života i aktivnosti.

Pročitajte Više O Psima

Saznajte kako očistiti uši psa kod kuće

Cijepljenje Karakteristične karakteristike psa uši i karakteristike životinjskog sadržaja imaju izravan utjecaj na pravila i vrijeme higijenskih postupaka.
Čišćenje ušiju psa je jedna od obveznih higijenskih mjera za zbrinjavanje psa.

Prva pomoć za trovanje psa

Cijepljenje Otrovanje kod pasa je čest. One mogu biti uzrokovane loše kvalitete hrane i otrovnih tvari. Otrovanje nekim toksičnim tvarima može uzrokovati da životinja umre za nekoliko minuta.