Sadržaj

Drontal® plus od crva u pasa: brzo oslobodite kućne ljubimce parazita!

Tablete Drontal ® plus od crva u pasa pomažu u spašavanju kućnih ljubimaca od parazita. Lijek za oralnu primjenu koristi se za uklanjanje bakterija i lamblije kod životinja.

Zbog činjenice da lijek nema teratogeni učinak, preporučuje se tableta za liječenje pasa različitih dobi i pasmina. Brzo uklanjanje parazita iz tijela životinje vratit će zdravlje četveronožnog prijatelja.

Što je Drontal ® plus

Tablete se koriste za izlučivanje parazita u njihovoj dijagnozi, kao i za preventivne svrhe. Lijek se učinkovito bori protiv nematodoze i cistedoze, ima širok spektar učinaka. Značajne značajke Drontal ® plus su:

  • uništenje parazita;
  • izlučivanje iz probavnog trakta;
  • poboljšanje dobrobiti;
  • zaštita od helminti.

Znaš li da je otkrivanje crva u životinji alarmno zvono? Tijekom igara i hranjenja, možete dobiti helminths iz svog ljubimca. Kako bi se smanjila opasnost od širenja patogena i opasnih "nepozvanih gostiju", redovito se podvrgava profilaksi.

Prednosti anthelmintskog lijeka

Lamblias i okrugli crvi su čest uzrok crijevnih poremećaja kod životinja. Ako kućni ljubimac ima slabost, potrebno je liječenje. Prednosti Drontal® plus su:

  • okus s okusom mesa;
  • uklanjanje raznih parazita;
  • sigurnost za životinje;
  • praktičnost korištenja.

Najmanji štenci mogu se liječiti počevši od 2 tjedna pomoću suspenzije na temelju drobljenog lijeka. Uzorci odraslih dobivaju tablete, miješaju ih s hranom. Ako primijetite da vaš pas trlja o pod ili tlo, koja boluje od svrbeža u anus, tako da sigurno smjestili u tijelu parazita.

Sastav tableta za pse Drontal ® plus od crva

U jednom paketu Drontal ® plus - 6 tableta žućkaste boje. Suspenzija se također može koristiti ako životinja odbija jesti tablete ili tretira štene. U sastavu lijeka takve tvari:

  • febantel;
  • piranttel embonat;
  • Prazikvantel.

Dodatno, pripravak sadrži pomoćne sastojke: celulozu, škrob, silikon koloid i pojačivač okusa mesa. Feibantel dovodi do smrti parazita i nježno uklanja bajmice prema van. Pomoću piantalnog embonata možete se riješiti lamblije, a prazikvantela uništava cestodu.

Kako primijeniti lijek

Upute detaljno opisuju kako se koristi lijek. Usredotočuju se na težinu životinje: 10 kg izračunava se 1 tableta u obliku kostiju Drontal ® plus. Tako će za štenad i male pasmine trebati ½-1 tableta, za srednje uzgoje - 2-3 tablete.

Najveći kućni ljubimci liječi se dozom od 4-5 tableta. Lambliasis se tretira 3 dana za redom, a tretman za helminte izvodi se na preporuku veterinara. Budući da psi dobro jedu lijek, zahvaljujući dodatku za okus, nećete imati problema s primjenom. Sprječavanje pojave bjelančevina kod kućnih ljubimaca treba provesti barem jednom u tromjesečju.

Potvrda o kvaliteti objekta

Ovlašteni lijek Drontal ® plus jedan je od najboljih antihelmintičkih za pse i mačke. Lijek se dopušta koristiti čak i tijekom dojenja, a komplikacije nakon liječenja nisu otkrivene.

Kratkoročni simptomi u obliku povraćanja i proljeva nestaju nakon uklanjanja parazita iz crijeva. Tablete su odobrene od strane nezavisnih stručnih povjerenstava i preporučene za liječenje parazitarnih bolesti kod kućnih ljubimaca.

Recenzije liječnika o proizvodu

Alexey Iskra, veterinar

Drontal ® plus je učinkovit lijek koji ublažava pse iz helmintih. Glenično sredstvo ne zahtijeva prethodnu prehranu ili čišćenje crijeva. Štenci se mogu prisilno ubrizgavati, stavljajući tabletu pod jezik. Suspenzija se pripremi u ovom omjeru: tableta se drobi i pomiješa se s 10 ml vode. Ova smjesa se može primijeniti na životinju upotrebom štrcaljke.

Komentari kupaca o Drontal® plus za pse

Moja pasica teži samo 10 kg. Redovito kupujem Drontal radi prevencije. Za sada, nikada nisam patio od abnormalnosti gastrointestinalnog trakta, što znači da lijek radi!

Nakon pregleda, veterinar je pronašao crv u psu. Odmah imenovani Drontal ® plus za liječenje. Pas je pojeo dozu lijeka, čak i bez pronalaženja prljavog trikova. Nakon prestanka liječenja liječnik je dijagnosticiran puni oporavak.

Bili smo zabrinuti kad je naš kućni ljubimac bio uznemiren. Pesik odbio jesti. Ispalo je da ima Giardia. Obrađeno je 3 dana, dajući pilulu u naznačenom doziranju.

Djecu smo dali suspenziju, jer su pronašli crve u majci. Morao sam se liječiti kako bih isključio širenje zaraze. Sada je cijela obitelj pasa velika, zahvaljujući učinkovitom drogom.

Gdje kupiti Drontal ® plus od helmintih pasa?

Kupi Drontal ® plus od lamblije i crvi u psima po niskoj cijeni možete naći u online trgovini. Zaštitite kućne ljubimce redovitim sprečavanjem širenja parazitarnih bolesti!

Drontal plus za pse

Ekaterina Ruchkina 9. prosinca 2013

Opis i upute

Drontal plus za pse je antiparazitski lijek koji se koristi za liječenje i sprečavanje kormofitisa kod pasa. Lijek uključuje pirantel, praziquantel i febantel. Svaka od tih komponenata ima svoj učinak na okruglice i vrpce na vrpci. Pirantel napada njihov živčani sustav, uzrokujući paralizu. Praziquantel uništava omotnicu i ometa metaboličke procese. Feibantel opetovano jača štetne učinke piranta. Općenito, s ovom kombinacijom sastojaka, liječenje parazita kod pasa napreduje što je brže i učinkovitije. Imajte na umu da je lijek Drontal za mačke malo drugačiji u sastavu i ne bi se trebao dati ni malim psima.

Primijenjeno:

  • Prevencija ili liječenje parazitskih infestacija - uzrokovanih nematodama ili cestodama, kao i miješane;

Oblik puštanja Drontala plus za pse - tablete. Proizvođači tvrde da imaju okus mesa, što olakšava davati lijek kućnim ljubimcima. Ipak, uputa droga Drontal za pse savjetuje da je daju u komadiću hrane, na primjer, u komadiću mesa. To je najbolje učiniti ujutro, tijekom prvog hranjenja. Jedna tableta namijenjena je životinji koja ima deset kilograma. Ako vaš ljubimac teži manje - možete podijeliti pilulu. Na primjer, štene koje teže dva i pol kilograma treba dati četvrtinu Drontala.

Kontraindicirano u:

  • Trudnoća - u prve dvije trećine tog razdoblja;

Nuspojave

Proizvođač tvrdi da ako pravilno koristite ovaj lijek, neće uzrokovati neželjene simptome kod vašeg psa.

Recenzije o Drontal plus za pse

Odgovorni vlasnici shvaćaju koliko je važno očuvati zdravlje psa, dok ga spašava od parazita, cijepljenja. Recenzije o Drontal plus za pse pokazuju da se ovaj lijek često koristi za sprečavanje kormilarcine. No, čak i sa otkrivenim parazitima, i veterinari to propisuju.

Međutim, sada je sve više i više poruka u kojima se Drontal plus za pse govori kao slab, zastarjeli, opasni lijek. Pogledajmo što je bit tih potraživanja.

Prvo, mnogi ljudi sumnjaju u učinkovitost lijeka. Ovo mišljenje u pravilu se temelji na takvim činjenicama:

  • Vlasnik je dao psa Drontal, ali tada nije vidio u svojim izmetima mrtve crve;
  • Vlasnik je davao drogu psu, a zatim je izbacio izmet za analizu i dobio pozitivan rezultat (crvi su ostali);
  • Netko je rekao da Drontal "ne radi";

Iz svih tih razloga samo se može ozbiljno razmotriti - studije izmeta koje su pokazale prisutnost parazita. Naravno, nitko od antiparazitskih lijekova ne jamči odmah uklanjanje svih vrsta crva. Ovdje je potrebno razumjeti s kojim parazitima pas je zaražen iu kojoj mjeri. Veterinar, koji ima rezultate testova na ruci, moći će imenovati više "ciljanih" lijekova.

Činjenica da je Drontal plus za pse zastarjela može se govoriti samo s gledišta razvoja ljekarničkog tržišta. Naravno, postoje i druga imena lijekova koji provode agresivno oglašavanje. U tom smislu ovaj alat izgleda zastarjel. No, zapravo, aktivne tvari na bazi različitih antiparazitskih lijekova mogu biti potpuno identične.

I konačno, opasnost od Drontal plus za pse je reći sljedeće: Naravno, vlasnik treba očekivati ​​da svaki lijek može negativno utjecati na zdravlje svog ljubimca. Pogotovo kad prvi put dodate ove tablete - trebate se pripremiti za alergije, negativan učinak na jetru i tako dalje. Osim toga, danas postoji mnogo krivotvorina ovog alata. Dakle, možete kupiti Drontal Plus za pse samo ako ste sigurni u podrijetlo dane medicine.

Najudobniji su oni vlasnici pasa koji redovito predaju izmet kućnih ljubimaca radi analize parazitoze. Jer, iako je Drontal namijenjen prevenciji, bolje je ne davati droge slijepo. Nakon tretmana također je potrebno ponovo testirati test kako bi se pitao da je pas sada zdrav. Tako ćete svojem ljubimcu pružiti dug i sretan život.

Pročitajte i informacije i recenzije o Drontalu za pse na web stranici o psima i mačkama:

Zoo robe
za kućne ljubimce -
opise, recenzije, promocije, popuste, cijene.

  • suhe hrane i konzervirane hrane za pse i mačke
  • akvarija i akvarija
  • kaveza za hrčak i zamorce
  • kaveza i ptica za ptice i papige
  • kuća, mekih sjedala, noktiju, salona
  • Ostali kućni ljubimci za kućne ljubimce
  • ZOOFORUM - Početna stranica
  • Promjena veličine fonta
  • Verzija za ispis
  • Pitanja
  • Prijavite se

Drontal Drontal plus za pse - složen anthelmintic

Drontal Drontal plus za pse - složen anthelmintic

Anya »17. srpnja 2012., 15:10

Re: tablete iz crva Drontal +

Kristiana »27. srpnja 2012., 6:11 sati

Re: Drontal Drontal plus za pse - složen anthelmmin

hobbat »dana 24. svibnja, 13:48

Re: Drontal Drontal plus za pse - složen anthelmmin

Aleksa »27. svibnja, 11:52

Re: Drontal Drontal plus za pse - složen anthelmmin

Valentina Petrovna 14. lipnja 2013, 13:58

Re: Drontal Drontal plus za pse - složen anthelmmin

By Armeniya »14. srpnja, 2013., 11:52

Re: Drontal Drontal plus za pse - složen anthelmmin

Irianna »11. svibnja, 13:48

Re: Drontal Drontal plus za pse - složen anthelmmin

Angelia »19. svibnja 2014, 10:00

Re: Drontal Drontal plus za pse - složen anthelmmin

Serite »20. rujna 2014, 12:21

Re: Drontal Drontal plus za pse - složen anthelmmin

Alexandra »6. prosinca 2014, 10:29 sati

Lijek za pse

Moj pas će imati još jedan crv. Odabiram lijek kako bi bio učinkovit i siguran. Čuo sam da mnogi ljudi koriste Drontal za pse, ali nedavno su čuli mnoge loše recenzije o njemu. Savjetovati, što je bolje koristiti droge za dehelminthization psa?

Pitanje je složeno, jer bilo koja kemija i tretira i maims. Mi smo taoci oglašavanja kao jedini savjetujemo ljudima da se lijek kao što je sretan, kupiti, koristite ga i pohvale, a kao rezultat toga vidimo da su svi dućani zatrpani varanje, a zatim čuti mnoge loše kritike, do te mjere da su psi olakšati ili čak smrti. Postoji mnogo prehrana za crv. Mogu samo reći da im je kupnja bolja u velikim trgovinama za kućne ljubimce i dokazanih ljekarni, jer ima puno krivotvorenja. Neki vlasnici pasa izlaze iz situacije kupnjom manje poznatih novih lijekova ili preparata domaće proizvodnje, nadajući se da će izbjeći spoticanje na lijevom proizvodu. Izbor je vaš.

Ovo je sigurno, u jednom trenutku Drontal za pse smatrao se najboljom pripremom za crv. Mnogi su ga pohvalili i dali ga svojim psima. Sad sam čuo nešto o njegovoj nevaženju, jer se ne oslobađa svih helminti. Epidemija nove infekcije diofilarijeza ide oko planeta na koji se ovaj lijek ne širi. Zato je bolje dobiti savjet od veterinara i odabrati lijek koji će ubiti sve moguće vrste helminti. Uvijek se bojim za svog psa, kada je potrebno gnjaviti, na jetri se negativno odražava. Ako se odmah ne primjećuju, tada se problemi mogu početi.

Imali smo slučaj da smo napravili crv u nekoliko prepratami i Drontal za pse, uključujući. Rezultat nije bio uopće. Zašto ne mogu reći. Ili su nas helminti uhvatili posebnim, mogli smo biti krivotvoreni u apoteku, ili se organizam psa naviknuo na naviku. Morao sam proći kroz različite pripreme od helminths i uzeti testove, nakon svakog vermilion, kako bi bili sigurni učinkovitost posla. Savjetujem svima da prođu analizu izmeta, ponekad pas se osjeća dobro, dobro jede, ali to ne znači da je sve u redu.

Oglašavanje često igra okrutna šala s nama koji prepraty crvi često vlasnici pasa su na početku kupiti, barem uzeti Drontal ili Prazitsid, Kanikvantel, Febtal, Poliverkan, Prazitel odmah početi krivotvoriti. Od kupnje lažne sada nitko nije imun. Napravite ne samo lijekove, već i skupe obroke. Izađe hranu u ocjenu i na vas, počnite prodavati ljevičare, a naši psi tada otrovaju. Kako se nositi s tim je nejasno.

Ranije nekako je bilo lakše s ovim. Krivotvorine u ljekarnama nisu bile praktične, možete kupiti bilo koji lijek koji vam se sviđa. Tada je Drontal za pse i istinu na prvom mjestu. Ali sada to nije tako davno, novi učinkoviti lijekovi su ga zamijenili.

Kako dati drontal plus psa? Upute za uporabu.

Drontal Plus za pse i štence - anthelmintik, se koristi za prevenciju i liječenje cestodiasis protiv nematoda i trakavica okruglih i na svim stupnjevima razvoja parazita.

Struktura fonda uključuje:

Djelovanje lijeka oštećuje mišićno tkivo i školjke parazita, dovodi do paralize i smrti. Za toplokrvne životinje, što je pas, Drontal plus je niskotoksisan.

Uputstvo za drontal plus za pse: doza, cijena

Što se tiče doziranja, mora se izračunati ovisno o težini životinje.

  • Jedna tableta Drontal Plus namijenjena je 10 kg težine psa za odrasle.
  • Ako pas teži više, potrebno je nekoliko tableta, a za malog psa tableta mora biti podijeljena na potrebne dijelove.
  • Dakle, pas i štenad težine do dva kilograma daju četvrtinu pilule.
  • Psi i štence od dva do pet kilograma - pola tablete.
  • Jedna tableta je potrebna za životinju od 5 do 10 kg, dvije tablete - 10 do 20 kg, tri tablete - 20 do 30 kg i tako dalje.

Prikladnost korištenja ovog lijeka je da ima okus mesa i stoga se ne može maskirati u hranu i ne smije se stavljati u usta, riskirući vaše prste. Najbolje je ujutro davati lijek u hrani psu istodobno s hranom. Kada koristite ovaj lijek, nije potrebno prethodno korištenje laxatives i gladovanje dijeta.

Da biste spriječili psa da dijete drontal plus četiri puta godišnje. Također, deworming je obavezan prije parenja, cijepljenja i 10 dana prije rođenja štenaca. U terapijske svrhe, Drontal plus se daje neposredno nakon dijagnoze. Ovaj lijek nema kontraindikacije.

Može se dati staroj i oslabljenoj životinji, kao i bolesnim dojiljama. Trudnice treba dati lijek samo u zadnjim danima trudnoće, počevši od sedmog tjedna. Cijena jedne pilule Drontal plus - 40-80 rubalja. Iako se lijek može kupiti i pakirati u šest tableta.

Recenzije za drontal plus

Moja je psa jako teško začepiti pilulu u usta. Prokletstvo i dodge, od krma uvijek pronalazi i pada. I samo s Drontalom plus, konačno, mirno spavam. Zahvaljujući okusu mesa, Jim samostalno proguta tabletu i nema problema. To bi im sve pilule za pse učinilo ukusnim, pa čak i ne skupo.

Već šest godina koristim Drontal. Nemam pritužbi, iako čitam na internetu da je to otrov i psi se otrovaju. Čini mi se vrlo važnim promatrati dozu. Ako psa daj točno onoliko lijekova koliko je potrebno prema težini, onda neće biti nikakvih problema. A ako stavite pilule u nju za buduću upotrebu kako biste "izbrisali" crve, onda posljedice mogu biti različite.

Dobro smo se približili Drontalu, iako prethodni lijek nije potpuno protjerao crve. I nakon Drontala, osobno sam ih vidio. Sada naša djevojka čeka štence, a mi ćemo ih također brisati od 21. dana s Drontalom.

SLIČNI ČLANAK AUTHORA

Braveko tablete za pse za pse kao način zaštite od buha i krpelja

Laksativ za pse - dobar ili loš, što je bolje dati?

Upute za uporabu i povratne informacije o pas prokolina

Upute za uporabu i recenzije gljiva za pse

Je li moguće dati pse diklofenak?

Mogu li psi dati liniju?

4 KOMENTARI

Dobar dan. Ovdje imamo situaciju: pas pojeo ujutro, oko 2:00, dao sam joj drontal prema doziranju (pas teži 2kg 700gr nešto manje od pola tablete dao), oko 1 sat 30 minuta je povraćao nekoliko puta. Jeste li imali vremena apsorbirati drontal tijekom ovog vremena? I moram li ponovo dati pilulu?
Hvala unaprijed. Ljudmila.

Pitanje - ja sam svoje pse dao četvrtinu tableta. Drontal, nakon 5 minuta povraćali su. Trebate li ponoviti drontalnu dahu? Kada je to moguće? Psi za 6 mjeseci, težine oko 1 kg.

Irina, Hello. Bayer (Zavod za zdravlje životinja) hvala na povratnim informacijama. Zahvalni smo vam na odabiru lijeka Drontla Plus. Liječenje s Drontalom Plus preporuča se ponoviti kada psi dosegnu težinu od 2 kg, to je minimalna težina navedena u uputama lijeku. Psa težine od 2 do 5 kg treba dati 1/2 tablete. Tableta se može podijeliti samo prema riziku biljke, tj. samo na pola. U ovom slučaju, aktivne tvari droga Drontal Plus, sadržane u 1/2 tablete, dovoljno za učinkovito liječenje psa težine od 2-5 kg. Prema istraživanju, čak i deseterostruki višak doze Drontal Plus ne utječe nepovoljno na zdravlje psa. Njemačka tvrtka Bayer vodeći je proizvođač veterinarskih lijekova za zaštitu domaćih životinja od vanjskih i unutarnjih parazita. Svi proizvodi tvrtke izrađuju se u skladu s međunarodnim standardima. S potpunim popisom proizvoda Bayer, predstavljenih u Rusiji, možete pronaći na našoj web stranici. Još jednom puno hvala za vaš izbor! Također preporučujemo da posjetite službenu stranicu Drontala, gdje ćete zasigurno naučiti mnogo zanimljivih informacija o helminama i zašto je tako važno redovito ponižavati životinje

Pozdrav, reci mi, pas teži točno 10 kg, daj jednu tabletu ili dvije?

Dolje s helminths u psima! - Drontal plus

Uz problem kao što je izgled crva u pasa, sigurno nije jednom susreo vlasnike kućnih ljubimaca. I, naravno, u doba moderne tehnologije, izumljeni su mnogi lijekovi koji se mogu boriti protiv ove bolesti. Otpuštaju se u tabletama, suspenzijama, sirupima, labavim smjesama i drugim vrstama. U nastavku ćemo razmotriti lijek Drontal za pse, koji se mogu uzeti čak i za štenad. O njemu možete čuti samo pozitivne povratne informacije, budući da se učinkovito suprotstavlja zadatku.

Spektrum lijeka

Drontal za pse je najbolja priprema protiv crva, imaju nekoliko kontraindikacija i nuspojava, a stoga je i sigurna čak i za štence. On ima pravu mesnu dozu za normalan razvoj pasa - zbog toga životinja jede lijek s užitkom.

Općenito, lijek ima širok spektar radnji i može dovesti do:

  • smrt parazita u životinjskom tijelu;
  • kršenje mišićnog inervacije crva;
  • njegova eliminacija;
  • paraliza nematoda;
  • Izlučivanje parazita iz probavnog trakta.

struktura

Svaka tableta sadrži sljedeće supstance:

  1. Febanten - 150 mg.
  2. Pirantel - 144 mg.
  3. Praziquantel - 50 mg.

Upute za uporabu

Liječenje je propisano psima ne samo u medicinske svrhe, nego se može dati kao prevencija. Prva sumnja na crve, trebate dati vašem psu pilulu. Mnogi ljudi ne vide točku prevencije, ali to je nužan postupak koji se preporučuje redovito provoditi. Uostalom, u svakom, čak i najčišći stan vjerojatno je izgled crva. Ako pogledate statistike veterinara, više od šezdeset posto kućnih ljubimaca je sklono bolesti.

Drontal plus za pse je neophodna priprema za ljude koji imaju četveronožne prijatelje u svojoj kući. Osim toga, upute za uporabu su vrlo jednostavne i razumljive čak i djetetu. Zbog dostupnosti i jednostavnosti korištenja alata je prikupio mnogo pozitivnih povratnih informacija. Paket sadrži šest tableta s okusom mesa. Iako je lijek bezopasan za životinju, nepoželjno je davati štenci do 1,5 mjeseca.

doza

Doziranje treba izračunati na temelju individualnih značajki štene ili odraslog psa. Lijek treba dati pasa za odrasle na temelju izračuna od 1 tablete po 10 kilograma težine, za štenad težine od 2 do 5 kilograma, 1/2 tablete.

No, prilikom uzimanja lijeka, morate slijediti upute kako ne biste naškodili vašoj životinji. Liječenje psa ne bi trebalo biti dulje od tri dana, ako crvi ne napuste tijelo, onda se morate obratiti veterinarki.

Način primjene

Preporuča se da se tablete prebaci na životinju na prazan želudac ili tijekom jutarnje hranjenja. Davanje lijeka je dopušteno na bilo koji prikladan način: dati tabletu cijelu, ili ga slomiti i pomiješati ga s pićem ili osnovnom hranom. Ali moramo osigurati da životinja mora uzeti lijek.

kontraindikacije

Kontraindikacije uporabe alata uključuju sljedeće:

  • trudnoća;
  • težina štenci do dva kilograma;
  • bolesti jetre;
  • individualna netolerancija komponenata;
  • dobi do dva tjedna;
  • iznimno rijetko, ali još uvijek postoje nuspojave, uključuju sljedeće:
  • povraćanje;
  • salivacija;
  • uplašeni trbuh.

Ali takvi simptomi ne moraju biti tretirani, oni obično prolaze sami. Kao što je gore spomenuto, samo su pozitivni pregledi prikupljeni o lijekovima, budući da se stvarno mogu baviti životinjskim problemima. Ovo je jedan od najboljih lijekova koje proizvodi poznati brand Bayer, koji može osvojiti povjerenje kupaca.

Video "Drontal Plus - upute"

Ovaj video daje upute o upotrebi i doziranju lijeka.

Nažalost, trenutačno nema dostupnih anketa.

Upute za uporabu Drontal za pse

Drontal plus je poznati lijek koji se koristi za liječenje i sprečavanje crva u pasa. Vlasnici kućnih ljubimaca cijene djelotvornost ovog lijeka, a također primjećuje da su nuspojave kod korištenja lijeka gotovo potpuno odsutne. Drontal Plus namijenjen je za pse s bilo kojom težinom, upute za pripremu detaljno opisuju dozu i način uporabe. Danas ćemo govoriti o tabletama Drontal Plus. U sljedećem članku moći ćete pronaći upute za droga Drontal Plus za pse.

Opće informacije o lijeku Drontal Plus

Veterinarima preporučuje Drontal plus za terapeutsku i preventivnu dehelminizaciju mesojeda. Iskusni uzgajivači koriste droge za borbu protiv nematoda i većine cestoda koji se nalaze u tijelu psa.

Drontal u svom sastavu nosi dvije aktivne tvari. Ovo prazikvantel i pirantel. Oni pružaju ugnjetavanje helmintih enzima, a također povećavaju propusnost staničnih membrana. Rezultat je paraliza parazita.

Količina lijeka treba odrediti od strane veterinara, ali je optimalna doza utvrđena kao 1 tableta na 10 kg tjelesne težine. Drontal, čije se tablete razlikuju po ugodnom ukusu, bolje je ujutro davati hranu zajedno s malom količinom omiljene hrane.

Uputa Drontal Plus ne osigurava potrebu izdržavanja ljubimca na prehrani izgladnjivanja prije uzimanja lijekova ili davanja laksativa. Doziranje za štence, male pse ili trudne žene treba odrediti stručnjak nakon pregleda kućnih ljubimaca.

Farmakološka svojstva lijeka Dronal plus

Drontal Plus pripada skupini kombiniranih anthelmintikih lijekova.

Drontal Plus ima širok spektar antelminitsku učinak na krugu i traka helminta i protozoa iz roda Giardia, paraziti kod pasa, uključujući Toxocara canis, Toxascaris Leonina, Uncinaria stenocephala, Ancvlostoma caninum, Trihuris vulpis, Echinococcus multilocularis, Echinococcus granulosis, teania spp., Trichuris caninum, Multiceps multiceps.

Mehanizam djelovanja febantel, dio lijeka, u odnosu na povredu transport glukoze i Mikrotubulamo parazitarnih funkcija inhibicijom fumarat-reduktaze i sinteze ATP, povećanje propusnosti stanične membrane, što dovodi do poremećaja mišićnog inervacije, paraliza, parazit ubijanja i potiče njegovo uklanjanje iz gastrointestinalnog trakta.

Plus drontal stupanj utjecaja na tijelu je nizak opasnih tvari (4 klasa opasnosti prema GOST 12.1.007-76) na preporučene doze nema embriotoksicnog, teratogene i senzibiliziranja akcije. Dobro podnosi psi raznih pasmina i dobi.

Pirantel embonat je izrazio nematodotsidnoe učinke, što uzrokuje povećanje propusnosti stanične membrane, nepovratne paralize i mišićnih grčeva kod nematoda koji uzrokuje smrt parazita i pridonosi uklanjanju gastrointestinalnog.

Pyrantel embonat i febantel djelomično se apsorbiraju u crijevu i izlučuju iz tijela uglavnom izmetom u roku od 24 do 48 sati.

Mehanizam djelovanja prazikvantel je depolarizacija neuromuskularne ganglioblokatorov, oslabljen transport glukoze i mikroturbulyarnoy funkcije u cestodes, što dovodi do poremećaja mišića inervacije, paralize i smrti parazita.

Prazikvantel brzo apsorbira u crijevu, a distribuira na unutarnje organe i tkiva; izlučuje u urinu uglavnom metabolizira obliku.

Biološka svojstva lijeka Drontal plus

Drontal Plus ima širok spektar antelminitsku akciju u svim fazama razvoja kruga i trakavica u t. H. Toxocara canis, Toxocara Leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum, Trihuris vulpis, Echmococcus granulosis, Echinococcus multilocolaris, Trichuris caninum, teania spp., Multiceps multiceps, Mesocestoides spp.

Mehanizam djelovanja lijeka na osnovi inhibicije enzima, oštećenje membrane i mišićnog tkiva parazita, što dovodi do poremećaja živčanog - mišićne inervacije, paralize i smrti helminta.

Kako koristiti Drontal za pse

Na obrascu Drontal plus za pse, uputa kaže: tablete se jednom ubrizgavaju tijekom hranjenja životinje, dozu se izračunava formulom 1 tableta po 10 kilograma težine pasa. Budući da postoji Drontal za pse s mesnim okusom, onda kada se pomiješaju u mesu, pas neće otkriti pilulu i jesti. Kako ne biste sami izračunali dozu, možete je vidjeti u tablici koju smo sastavili.

Dobre tablete protiv crva i drugih parazita kod pasa.

Sva sretna doba dana!

Moja recenzija danas će biti posvećena Baer Drontal Plus parazitskim agentima pasa. Grubo govoreći, ovo je tableta crva.

Koliko često razmišljate o svom psu? To bi trebao biti najmanje jednom godišnje dva tjedna prije obveznog cijepljenja protiv bjesnoće i drugih bolesti.

No, u stvari, ako pas živi u kući s ljudima, treba povraćati najmanje 4 puta godišnje. To jest, ako grubo govorite ljeti, zimi, proljeće i jesen. Na primjer, prebacio sam ovu shemu za sebe, zimi ne uzimamo lijekove, budući da imamo mraz, ali ljeti to radimo više puta na početku i na kraju. U jesen prije početka zimske sezone, au proljeće na samom početku, kada snijeg padne.

Naravno, želim preporučiti od mene i tablete za isplatu krivca Bayer Drontal Plus.

Liječenje helmintaze s Drontalom Plus za vašeg ljubimca

"Drontal Plus" je poznato djelotvorno anthelmintik (lijek koji uklanja crve iz tijela).

Koristi se za liječenje i tromjesečno obvezno prevenciju u svim fazama postojanja parazita.
"Drontal" je bezopasan za pse i posebno je koristan za širok raspon aktivnosti.

Upotreba Drontal Plus

Uputa za drontal plus za pse je jednostavna. Lijek se daje životinjama u preventivnim mjerama (također se može propisati i terapijski) protiv mješovite helmintioze. Raspon učinaka koje lijek ima je vrlo širok.

Iscjeljuje helminthiases koje su uzrokovale:

  1. Nematode (ankilostomiasis ili toksokaroza);
  2. Cestode (dipilidioza, ekinokokoza, doza).

Peptidi aktivno apsorbiraju enzime tog lijeka, koji, ulazeći u tijelo parazita, ili ga ubiju ili potpuno paraliziraju živčani sustav i imobiliziraju. Zatim priprema zajedno s helminthom prirodno izlazi iz tijela životinje.

Upute za prijem

"Drontal" je namijenjen oralnoj primjeni. Dajte lijek je najbolje za pse u vrijeme jutarnje hrane. Ako se životinja već koristi za uzimanje tabletne terapije i može ga jesti samostalno, onda je sigurno dajte psu bez korištenja "trikova".

Ali, nažalost, psi rijetko tretiraju bilo kakve lijekove smireno, često odbijaju apsorbirati pilulu samostalno. „Drontal” ne ulazi u kemijske reakcije s inozemnim molekula i spojeva, tako da se može dodati u hranu, da zamotate proizvodi od mesa, i tako hraniti životinju.

Također, zadržava svoje svojstvo u usitnjenom obliku, tako da se može slomiti ili protrljati, a dobiveni prašak jednostavno prska životinjska hrana.

Lijek je kontraindiciran za:

  1. Psi koji su imali bolesti ili oslabljeni zbog drugih razloga.
  2. Bolesti životinja.
  3. Psi koji su u stanju trudnoće, u prvom razdoblju 2/3.

Prije uzimanja preporuča se savjetovanje s veterinarom. Ako pas nema izravne kontraindikacije, nuspojave ili komplikacije neće se primijetiti. To je zbog činjenice da su enzimi koji su dio "Drontala" gotovo netoksični za toplokrvna bića, ali samo negativno utječu na crijevne parazite.

Izračunajte dozu tableta

"Drontal" ima isti učinak za sve pasmine pasa i nema dobnih ograničenja. Jedna tableta ima masu od 0,66 g i izračunata je za 10 kg težine životinje.

Doza se podešava na sljedeći način:

  1. Uz težinu psa do 2 kg: životinji se daje četvrti dio pilule.
  2. Ako životinja ima težinu od 2 do 5 kg - pola tablete.
  3. S težinom od 5 do 10 kg - 1 cijele tablete.
  4. Kod pasa srednje veličine, čija je težina od 10 do 20 kg, potrebno je dati 2 tablete.
  5. Ako je težina od 20 do 30 kg - 3 tablete.
  6. Za velike pse, čija se težina kreće od 30 do 40 kg - četiri tablete odjednom.

Cijena u Moskvi

Prosječna cijena anthelmintika "Drontal Plus" iznosi 113-152 rubalja. za 1 tabletu.

Kada kupujete paket od 6 tableta, cijena drontal plus za pse je oko 650 r.

Video za domaćine o tome kako postupati s psom

Recenzije vlasnika pasa o pripremi

Kvartalno od dobi od šest mjeseci "chasing" crva "Drontal" na naš cocker spaniel - nije bilo negativnih reakcija, životinja je bila zdrava, bez parazita.

Datim su Drontalu četveromjesečnom kavkaznom pastiru, bojali su se da bi mogli izazvati povraćanje ili proljev, ali prošlo je tri dana - sve je u redu.

Anastasia, 21 godina.

Nedavno je dao "Drontal" našoj jednogodišnjoj tabletnoj igračkoj tercijarnoj ploči: sve je dobro, jede, svira.

Alexander, 29 godina.

U kućici živi mješanac rottweilera i doberman, preventivne mjere kako bi osmomjesečnog dobi od tri ili četiri tablete „Drontal” nikada nije bilo nuspojava nije pokazala, mijesiti s mesom kaše.

Koristimo ovu pripremu od crva za naš engleski buldog od dobi od dvije, već četiri godine kao što je - uvijek dobro reagira, ne pokazuje nikakve nelagode.

Naš petogodišnji škotski terijer dobio je samo jednu tabletu samo jedan dan, prošao bez preklapanja, normalno jeo, osjeća se dobro.

Distal + Dystal

Distal + Dystal 13.08.1312

Dobro došli! Molim vas, molim vas: mi ćemo voziti crve s Drontal plus plus prije cijepljenja (uvijek vozimo crve samo s Drontalom), pas je 13 godina - ima bolest jetre i želuca. Pitanje: kako smanjiti toksični učinak ovog lijeka na jetru i želudac? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru!

re: Distalni plus 13.08.13 14:51

Kako je vaše sobachentsii Sudeći po činjenici da su spremni za presađivanje, niste radile, nije li nakon primitka anthelminthic lijekove preporučene za sat i pol do Enterosgel (barem pola žličice gela, razrijeđen u malo vode:? Broj zalivši usta su preko velikog šprica).Delayte takvu dosljednost koja nije bila tako loša gusto.Inache će napustiti shpritsa.I previše vode, također, nije potrebno, možda je značenje još uvijek je hit u potrebnom broju gel umjesto voda. Enterosgel popustiti Ocj-ve sorbent (apsorbira / neutraliziranje) sredstvo za toksina (otrova), kat. bit će dodijeljeni mrtvim crvima. Uvijek sam dao naš pas Poliverkan (u Francuskoj).To saharok apsolutno NEgorky bez zapaha.Ona njegov vlastiti žvakati edy.Mozhno svoju samljeti i dati zajedno s pischey.ODIN SAHAROK u 10kg težina zhivotnogo.Eto potrebne soblyudat.Odnako imajte na umu da nakon što je pas slab (nakon 1 sat, 5-2 nakon primjene).No, to nije uvijek, a zadnje 2 godine (tj. 13-14letney naše je).

Re: Re: Pojasni Drontal plus 13.08.13 15:12

Dobro došli! Hvala na zabavi! Nisam mogao odoljeti prijavljivanju za sastanak s Garaninom! Jučer su bili na recepciji: pažljivo je pregledao grudi i savjetovao im da ne dodiruju ništa! Učenje da pas nije cijepljen (ne cijepiti jer je cista), rekao je usaditi hitno! Sada se pripremamo za štetočinje! Bojim se dati nove lijekove, kao što je sav život dala Drontal plus i kao sve je bilo u redu, ali sada je čitanje toliko negativnih mišljenja o tome (recimo puno krivotvorine) ni ne znaju što učiniti, gdje se mogu kupiti ovu Drontal! Zove službena reprezentacija Bayer u Moskvi, rekli su da je rad s maloprodajnom lancu Beethoven, ni ne zna koliko ih je sigurno kupiti! Ovdje sjedim i mislim :)

Re: Re: Što je to? 13.08.13 15:15

U Beethovenu, pah-pah, uvijek kupujemo drontale bez ikakvih negativnih posljedica. Pas je uskoro 15. Samo pitaj vidjeti pakiranje kako bi provjerili datum isteka i serije, jer oni prodaju jednu tabletu.

Re: Re: Re: Pojasni Drontal plus 13.08.13 21:29

Kupio sam Drontal u Beethovenu, datum isteka do 2017. godine

re: Distalni plus 14.08.13 06:20

Bok Najbolje je koristiti enterosorbente (enterosgel, polysorb) nakon deworminga (nekoliko sati nakon davanja lijeka i nekoliko dana 2 puta dnevno)

Samo registrirani korisnici mogu odgovoriti na poruke. Registrirajte se i prijavite unosom svoje prijave i lozinke s desne strane prozora i moći ćete odgovoriti na poruke.

Prije nego postavite pitanje na forumu, pročitajte temu "Kako postaviti pravi odgovor veterinaru", kao i popis odgovora na često postavljana pitanja, to će vam pomoći uštedjeti svoje vrijeme i brže dobiti odgovor na svoje pitanje.
Obratite posebnu pozornost na dokument: Simptomi bolesti životinja. Možda u vašoj situaciji ne možete očekivati ​​odgovor na forumu, ali hitno zatražite liječnika ili uzmite životinju u veterinarsku kliniku!

Pročitajte Više O Psima

Moj Watchdog

Sadržaj Blog o psima - Moj BarbosKako hraniti jazavčarŠto je bolje hraniti žamac, a što se uopće ne može učiniti - to su dvije glavne točke koje biste trebali obratiti pozornost na to ako želite davati životinju dugotrajnošću i dobrom zdravlju.

pekinezer

Sadržaj Pekarski - mali neustrašivi lavovi, koji su nekoć živjeli isključivo u kraljevskim dvoranama. Danas se ti lijepi kućni ljubimci mogu naći diljem svijeta, a zanimanje za ovu pasminu ne blijedi.

Karakter francuskog buldoga

Sadržaj Samo neznalica može misliti da je lik francuskog buldoga sličan njegovoj dobroćudnoj njušci. U nemilosrdnim rukama, razigranost i ljubav prema životu će se pretvoriti u volju i pobune, koje više nećete moći prevladati.